FilipGOLF

Ač poezii moc nečtu, tato sbírka se mi zdá jako nejlepší sbírkou vůbec. Velice dojemná a krásně napsaná.

Kniha se mi moc nelíbila, tyto Shakespearovi knihy jsou psány formou divadla, často se střídá mluva a nebylo to moc přehledné, moc postav. Nebyl to můj šálek čaje.

Kniha se mi jako klukovi moc líbila, boje jsou zde popsány velice pravdivě a naturalisticky, dokonalý popis bitev. Je zde I vyvíjená psychologie postav. Vojáci jsou zkaženi válkou.

Byla to zajímavá kniha, typický příklad jak je jednoduchá ovlivnitelnost člověka v té zlé době před cca 50 lety ať už se jedná o jakoukoliv ideologii, např. nacismus...

Kniha se mi nečetla velice dobře, jelikož jsem měl půjčený překlad od pana Vrchlického, kde bylo mnoho archaismů. Báseň to ale není špatná, zvláště mě zaujaly kontrasty jako bílá Pallas Athéna a černý krkavec, nebo světlo v místnosti a venku v bouři hustá tma.

Neskutečná kniha, posledních cca 50 stránek mě z ní mrazilo jako jeětě z žádné jiné knihy. Chtěl jsem O´Briena pohřbít za živa, a vůbec všechny členy Strany. Takové vymývání mozků a to všechno lidksé utrpení. Pan Orwell měl vskutku geniální nadání k tomu, aby psal taková neskutečně mrazivá díla jako Farma zvířat a 1984. Bravo

Ač poezii moc nečtu, tato sbírká básní na mě udělala velký dojem.

Kniha skvělaá, je v ni mnoho pravd víc než si člověk myslí. Je zde neuvěřitelně popsán režim minulých let a na každé stránce vidíme ohavnost chování minulých let.