flare komentáře u knih
Pokud hledas relax do nepohody nebo darek pro nenarocneho ctenare,tak to je tva
kniha..:-)
Pět si to zaslouží, ale nedám...schovávám pro jiné kusy. Dobře jsem si odpočinul, zasmál se, trochu si pocestoval (zajímavé destinace), zapojil představivost a jiné smysly.:-)..ideální kniha do deště, ale i do tramvaje. Dvojku si dám,o to strach nemám.
Uff...na me takova tezka kniha. Jednak psanym stylem,ale i obsahem. Na krev jsem pripraveny byl,ostatne, v te dobe se asi na "pardon', "omluvte me" nebo. " s dovolenim", moc nehrálo...ovšem doporučím, člověk se nenudí.
Nevedel jsem uplne do ceho jdu,ovsem nelituju. Slusne seky,vyborne prirovnani,zajimavy namet. Myslim,ze spousty veci bylo,az necekane dobre,vystizeno.
Mám rád tyhle krátké výlety do neznáma, které jsou spojené s různými pohledy na případnou budoucnost. Pecka..:-)
No, no, no..ze všech těch bláznivých severských detektivek, co jsem četl, byla tato prozatím nejslabší. Detektiv Joona Linna byl spíš v pozadí, policejní odznak bych dal panu psychiatrovi Erikovi :-) Ovšem nervy to byli..a jak se recenzuje již níže, docela se to zbytečné táhlo..ale jinak cajk
Tak dočteno..za mě, poslední pokračování nejlepší. Pořád se něco dělo, nečekané zvraty, další zajímavé postavy a prostředí. Dobré počtení to bylo..good.
Druhý díl..co k němu říct..pár krát se mi stalo, že jsem knihu musel odložit a dostat na ni chuť. Ovšem posledních 100 stran jsem si dal k obědu. Za mě je to spíš pro odpočinek a né pro napětí. Vyzrále dialogy, které jsou kolikrát nad chápání toho, že je vedou "puboši", mě hodně bavili.
Dlouho jsem necetl knihu,ktera tak barvite kloubi text a foto,zajimave. Zvlastni,jine,usluzne,napinave a dobre,ze i humorne. Prave drzim Podivne mesto a jsem zvedavy jak deti na skolnim vylete.
Poucne cteni o zajimavych udalostech let minulych. Originální pohled, zajimave souvislosti, nevsedni prechody a zrejme mravenci prace s archivy a hlavnimi postavami...nemusim se ke knizce vracet,ale rad si na ni vzpomenu...
Jsem především fantasta, který pořád někde lítá na dělové kouli, skáče z planety na planetu a zachraňuje svět od černé magie, ale i vyšetřovatel těch nejtemnějších a patřičně napínavých severských detektivek...ale rozhodl jsem se pro změnu, a to vítanou.
Je to kniha, u které jsem se bavil (myšlenky a dialogy), zamyslel, zauvažoval, smutnil, ale i dost se toho přiučil..
Je to příběh plný odvahy, nečekaného přátelství a zároveň, i tak trochu čekaných, rozchodů..
Vřele doporučuji.
Přitáhla mě anotace a popravdě i česká autorka a po dlouhé době i obal. Zajímavý příběh, který by se klidně mohl odehrát v jiném světě, dokonce jsem se i tak párkrát cítil a přemýšlel tak nad tím.
Je čtivá, prakticky ne moc předvídatelná a hlavně dobře rozehraná, těším se na další díly a ty se blíží, pomalu, ale blíží
jen tak dále Petro.:-)
Slusna Kotletovina,mam ho rad..clovek si u nej odpocine,zamysli se a chvilkami se citi,jak na Divokem zapade,kde pravidla moc neplati...
Kdy, že se nastanou temné časy pro "The Core" :-))..at už je to tady..Arlen Sedlák na Hrad
Souhlasím s pětihvězdičkovýma...:-)..dobře rozvinutá linie, pestré a nebojácné postavy..
Taky jsem se na knihu těšil. Moc se mi líbila. Sic mě vyděsila její tloušťka, ale co, v lednu se hodí.
Čekal jsem trochu barvitější popis Volaru, méně bitev a více dialogů..ale proč ne, rád se k celé mašinérii Velina Al Sorny, vrátím.