FlashDC komentáře u knih
Klasická fantasy, která určovala směr literatury magie a meče. Jediný proud fantasy, který dokázal konkurovat Tolkienovi. Pro fanoušky Conana povinnost.
Kvalitně zpracování o zločincích z pohledu policajta. Někdy působí naivně ale furt věřím, že se v reálu takoví lidi najdou.
Složitější čtení o UFO. Kdo se o tuhle problematiku zajímá by tuhle knihu měl mít.
Další dobrá kniha pojednávácí o vylodění v normandii postupu do vnitrozemí. Dobré mapky a ukázky uniforem zbraní.
Pokud se o ufo člověk zajímá, zde je popsáno hodně setkání a pozorování UFO. Publikace je malinká ale dobrá.
Kvalitně napsáné postapo. Ta romantická představa toho hnusu v podzení sálá z každé stránky.
Pro fanoušky seriálu povinnost, mnoho zajímavých informací. Jen s tím mohli počkat, až seriál skončí ale vím, že jsou i jiné publikace.
Koupil sem na doporučení článku v Pevnosti a čekal sem teda o mnoho víc. Asi je to dobou. Co mě štvalo je, jak se autor vyžívá v neustálém popisování, kdo, co má na sobě apod. Ani konec mi nějak zásádní nepřišel ale čte se to dobře.
Velice obsáhla kniha. Není co vytknout. Zpracování skvělé.
Není co dodat, den po dni, týden po dnu vietnamské utrpení. Nejlepší kniha o tomto konfliktu co sem dosud viděl.
Kniha je dobře poskládáná. Není nutno číst jako celek. Kniha se prezentuje, že poukazuje na války, které významně měnily dějiny. O jednotlivých válkách se dá najít o mnoho více informací ale jako srhnutí to stačí(kniha by musela mít přes 1000 stran). + Jsou zde pěkné historické kresby a fotky.
Kniha pro děti. Jsou zde sice zajímavosti ale dneska se raději podívám na dokument. Je zde toho málo.
Historie Baníku, největší plus je pro mě, že jsou zde napsány poharové utkání Baníku. Pro fanoušky FCB povinnost.
Jestli chcete pochopit, proč se děje na východě, co se děje a proč je ISIL tak krutý, zde se vám dostane mnoho odpovědí. Při čtení nejdnou budete používat internet, kdo je alávista,baasista,teokracista, salavista apod. Zezačátku je dobré si zapamatovat jméne a názvy organizací ať v tom nemáte zmatek.
Spíš obrázková než psaná kniha. Pro fanoušky se to hodí ale vše se dozvíte už z filmu.
Tuto knihu sem našel na chatě. Je to vysoká škola o mafii. Dá se číst i po kouscích.