Forest66 komentáře u knih
Výborná oddechová knížka. Humor je laskavý a na úrovni a tak nějak přirozený a nenucený ????
Jako všechny povídky z období prvního věku byla povídka velmi zhuštěná a nepropracovaná. Podle informací v knize nebyla ani nikdy řádně dokončena. Bylo by vůči ní - i vůči čtenářům - ohleduplnější nechat ji tak, než vydat tenhle nečitelný paskvil
Příběh byl celkem zajímavý, ale místy trochu vleklý. Bohužel kniha obsahuje hodně nepřesností v místech, kde se odkazuje na události ze hry warcraft a na válku prastarých, což mě rozčilovalo. Identita hlavního záporáka byla dobře vymyšlená, ale škoda toho rozuzlení. Tenhle typ závěru naznačuje, že autor buď trpí nedostatkem fantazie nebo neví, co s vlastním příběhem vlastně udělat
Takové hodně průměrné. Neurazí, ale nikde není žádná hlubší myšlenka, dějový zvrat nebo něco, co by člověka překvapilo, utkvělo nebo odlišilo od ostatních knížek. Podobně jako u předchozích dílů, za pár měsíců si nevzpomenu vůbec na nic, co se v knížce dělo
Ačkoliv se tentokrát autor při hledání atraktivního tématu pustil do oblasti, které zřejmě nerozumí a vývoj událostí je bohužel tím pádem zcela iracionální, rozhodně je výsledek čtivý a stojí za přečtení (pokud přimhouříme oko nad faktickou stránkou věci)
I když vezmu v potaz, že hlavní dějová linka se odvíjí pouze v sudých dílech série, bylo tohle prostě jen jakési intermezzo
Poslední kniha ze světa diabla, která mi chyběla a můžu říct, že nejlepší na konec :)
Dalo se to číst, ale bylo to celkem zbytečné. Žádné zvraty, jen nepatrně napětí a všechno velmi lineární a prvoplánovité. Krom toho - pro někoho, kdo už četl například Vladce klanu, což už asi většina z potenciálních čtenářů, vlastně výsledek všech klíčových událostí byl předem znám
Asi nejslabší díl série. Autor už byl zřejmě unavený a s žádnou rafinovanou zápletkou si nedělal hlavu. A navíc zakončeno způsobem, jakým by žádný příběh končit neměl. Nikdy
Výborná knížka, přečteno skoro za víkend :) Je to krásně vtipné a roztomilé čtení. Na Zeměplochu si nepotrpím, ale jsem moc rád, že jsem se k tomuhle nechal přesvědčit.
Faktická část knihy mi přišla velmi zajímavá. Bohužel většina dopisů je pro nás, kterým nebyl dopis určen, naprosto bezobsažná (a značná část z nich je o ničem i pro adresáta) a hodně z těch dopisů, ze kterých se člověk skutečně i něco dozví, je bohužel vytržena z kontextu, chybí druhá strana pohledu na věc (byť se autor knihy snaží o jeho objasnění). Takže dopisy samotné přináší knize jen velmi málo. K nákupním seznamům se radši nebudu vyjadřovat.
jednoduchý přímočarý humor, který nikoho neurazí, ale ani nijak výrazně nepobaví. Místy úsměvné, místy dokola opakuje jako kolovrátek
Tenhle díl je o něco slabší a zmatenější, než většina ostatních příběhů, ale i tak je to výborné čtení, protože ta série je zkrátka vynikající
Knížka byla koncipována tak, aby vyplnila mezery mezi hrami KOTOR 1 a KOTOR 2 a mezi Kotor 2 a The Old Republic. Asi tím udělá radost hráčům, kteří se tak dozví, co se dělo s jejich oblíbenými postavami, ale na knížce je bohužel dobře vidět, že jde jen o výplň jiného příběhu. I když mám toto universum rád a hry jsem hrál, tahle knížka mi přišla jako jedna z nejslabších.