Freedyn komentáře u knih
Od první stránky upřímné, poutavé.
Nejlepší vykreslené ženské postavy, jaké jsem kdy v komiksu viděla.
Chvilku mi trvalo se začíst, ale po přečtení prvních kapitol jsem se opět zamilovala. Nádherná práce. Obdivuji, co dokázal p. Čapek vymyslet.
A závěr? Nejlepší vyústění jaké mohlo být.
Kniha si nezaslouží více jak 3 hvězdy. Příběh je sice poutavý, napínavý, ale rozhodně ne děsivý (toto řadíte mezi horor? To snad ne). Knihu jsem dočetla jen proto, abych se dozvěděla, kdo nebo co jsou oni tvorové, kteří způsobují ... No, nebudu Vám nic spoilerovat, počtěte si sami :-)
Na klidný večer ano, ale bestseller opravdu ne..
Pro mě byla tato kniha zajímavější, než autorův Stařec a moře. Neříkám, že by se mi SAM nelíbilo, ale bylo to takové utahané. Tento titul, byť méně známý, by podle mě více ocenili maturanti - pro jeho lepší čtivost.
Spoiler!
Konec byl bohužel i pro mě smutný :(
Během krátkého období (tři dny) jsem ji přečetla znova, a hledala jsem, co mi kdysi na této knize přišlo tak skvělého. No, asi když už člověk tak nějak ví, kam kniha směřuje, tak ho to tolik nebere. Což mě mrzí, knihu jsem četla po delší odmlce, bude to i pár let. Každopádně Kulhánek je pro mě výborný autor, právě díky NK. To se nezmění :-)
Jo a ještě něco.. pamatuji si, jak mi při prvním čtení docela vadilo, že se autor od docela možné reality odpoutal právě upíry. Ke konci knihy už mi to ale tolik nevadilo :-)
Mě se líbilo, že byla kniha jiná, než film. Bylo to lehké, příjemné čtení.
Pro mě jako pro holčinu, která tíhne k punku je tato knížka prostě pokladem. četla jsem bez přestávek :-)
Začátek knihy pro mě tolik zvláštní nebyl, ale jak nabíhaly další postavové linie, začala se mi kniha líbit. Hrozně ráda sleduji příběh z více stran a co je ještě lepší, maličkosti mají význam.
Dále spoilery!
Uchvátilo mě, že se Magda chtěla týden před odjezdem balit - měla tušení..Dále např. major, který namaloval na svém obraze sám sebe. Stálo to za to :-)
Nejsem zrovna Jeho největší fanda, ale knížka stála za to :-)
Velmi zajímavá kniha, ke které se celkem i hodí shlédnutí filmu, který dost odpovídá knižní předloze :-)
Knížku jsem četla jedním dechem :-) Jako první jsem od autorky přečetla knihu Tokio, a bylo mi hned jasné, že nezůstanu u jednoho díla této autorky. Bylo to prostě boží :-)
Knížka, která chytne za srdce. Opravdu pěkná maturitní četba.
Až na nudné, dlouhé odstavce kdy autor spíše polemizoval dobrá kniha :-)