gabrimi komentáře u knih
Dobře napsaná a tedy i čtivá kniha z historie výzkumu.
Rozhodně dobrý nápad autora zasadit Romea a Julii do daleké budoucnosti. Několik tisíc lidí z planety Země, se před stovkami let usídli na Hermesu, kde časem utvořily takzvané klany. Každý klan se věnoval jen svému oboru a utvořil si tak i vlastní jazyk. Je zde nepsaným pravidlem, že klany se mezi sebou nemísí a tak když se agr (zemědělec) zamiluje do maty (matemetičky) je z toho velké pozdvižení a rázem nastáva hon na ,,čarodějnice".
Do toho všeho, přijede delegát ze země a zápletka může začít.
Tuto knihu jsem nemohla číst v dopravních prostředcích, protože lidi na mě divně koukali, když jsem se začala nahlas smát. U této i dalších dvou pokračování, se mi zcela určitě prodloužil život :-D
I u této knihy je dobré mít při sobě tužku. Další z řady, do které píšete své pocity a touhy. Po knize Tajemství ji doporučuji zařadit k dalším knihám ke čtení.
Taky jsem s knihou spokojena, přehledné, jednoduché a dobré :-)
Pěkná kuchařka i s ilustracemi na vykrajovaný perník.
Je pěkné pročíst si některé staré recepty, protože i dnes z nich můžeme vařit.
Naučí vás různým technikám vyšívání a ukáže nespočet různých vzorů.
Tuto knihu rozhodně doporučuji všem, kteří si chtějí pejska pořídit. Uvědomíte si u ní, jestli vše co s péčí o pejska souvisí, dokážete zvládnout. A nebudou tak aspoň plné útulky opuštěných chlupáčů.
Velmi zdařilá kniha pro začínajícího akvaristu. Avšak jak sám autor píše, je dobré si k ní pořídit i další podrobnější knihy. Tato vám vlastně pomůže zjistit, jestli chcete s tímto koníčkem pokračovat dále.
Kdo má rád pana Vladimíra Menšíka, jistě ho tato kniha potěší.
Upřimné vyprávění vdané ženy s dětmi, která přišla na to, že šťastnější bude se ženou. Hned byla vystavena fotografů a novinářům, neboť její láska nebyl nikdo jiný, než Martina Navrátilová. Kniha z opravdového života.
Již několik receptů jsem z této knihy vyzkoušela a mohu jen doporučit.
Je dobré se do takové knihy kouknout a zjisti kolik je druhů koření. Člověk o spoustě z nich ví, ale nějak je zapomíná používat.
Opět dobrá kniha s recepty jak naložit, upravit apod. sýry. Takových není nikdy dost :-)
Kniha je sice staršího data, ale občas se do ní pro inspiraci ráda kouknu. Jsou zde jednoduché a rychlé recepty.