Koření pro každé vaření přehled
Dagmar Lánská
Koření je v rukách toho, kdo připravuje jídlo, mocným nástrojem. Je však velkým uměním tohoto nástroje využívat. Obměnami v koření lze ze základní suroviny vytvořit paletu rozmanitých jídel. Co, jak a kdy kořenit, o tom je tato kniha... Ilustrace Jiří Winter – Neprakta a Pavel Dvorský
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koření pro každé vaření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (4)
31.03.2013
Je dobré se do takové knihy kouknout a zjisti kolik je druhů koření. Člověk o spoustě z nich ví, ale nějak je zapomíná používat.
2
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Koření pro každé vaření v seznamech
v Přečtených | 19x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 56x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 4x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |
Koření moc nepoužívám. Pokud se potřebuju o koření něco dozvědět, tak se do ní občas podívám.