Koření pro každé vaření podobné
Dagmar Lánská
Koření je v rukách toho, kdo připravuje jídlo, mocným nástrojem. Je však velkým uměním tohoto nástroje využívat. Obměnami v koření lze ze základní suroviny vytvořit paletu rozmanitých jídel. Co, jak a kdy kořenit, o tom je tato kniha... Ilustrace Jiří Winter – Neprakta a Pavel Dvorský
Podobné knihy (8)

Třetí pokračování úspěšné knihy receptů s Kořením od Antonína, vyhlášeného plzeňského kořenářství. V knize najdete padesát jednoduchých a chutných receptů pro všechny příležitosti. více

Ilustrovaná encyklopedie, více než 50druhů koření a 35 kořenících směsí , 100 receptů s podrobnými návody krok za krokem doplněnými barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky. více

Více jak 50 druhů koření a 35 kořenicích směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za krokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky. více

Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa. V této knížce nahlížíme do historie používání koř... více

Praktické rady pro práci s kořením v kuchyni. Typy, druhy koření, jejich použití, lákavé recepty podle zemí původu koření… více

Lákají vás kulinářská dobrodružství?Vyzkoušejte s toto knihou recepty s bylinkami. více

Tato publikace je určena širokému okruhu zájemců, kteří našli zálibu v pěstování a užívání kořeninových rostlin a chtějí o nich vědět více, než lze vyčíst z botanických učebnic a kuchařských knih. Úvodní kapitoly informu... více

Ako koreniny vybrať, zomlieť, roztĺkať, pražiť, skladovať, zmrazovať a používať. více
Autorovy další knížky
1990 | ![]() |
2006 | ![]() |
1994 | ![]() |
1987 | ![]() |
1970 | ![]() |