Koření pro každé vaření podobné
Dagmar Lánská
Koření je v rukách toho, kdo připravuje jídlo, mocným nástrojem. Je však velkým uměním tohoto nástroje využívat. Obměnami v koření lze ze základní suroviny vytvořit paletu rozmanitých jídel. Co, jak a kdy kořenit, o tom je tato kniha... Ilustrace Jiří Winter – Neprakta a Pavel Dvorský
Podobné knihy (8)
Vše o koření - praktická kuchařka krok za krokem Sallie MorrisIlustrovaná encyklopedie, více než 50druhů koření a 35 kořenících směsí , 100 receptů s podrobnými návody krok za krokem doplněnými barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky. více
Koření - Jak vybírat a používat koření v kuchyni Sallie Morris
Více jak 50 druhů koření a 35 kořenicích směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za krokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky. více
Koření v naší kuchyni - Přes 200 receptů jídel s vybraným kořením Miloslav Nosovský
Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa. V této knížce nahlížíme do historie používání koř... více
Jak vařit s kořením Jill Norman
Praktické rady pro práci s kořením v kuchyni. Typy, druhy koření, jejich použití, lákavé recepty podle zemí původu koření… více
Bylinky a koření v kuchyni Jill Norman
Lákají vás kulinářská dobrodružství?Vyzkoušejte s toto knihou recepty s bylinkami. více
Naše a cizí koření Jan Kybal
Tato publikace je určena širokému okruhu zájemců, kteří našli zálibu v pěstování a užívání kořeninových rostlin a chtějí o nich vědět více, než lze vyčíst z botanických učebnic a kuchařských knih. Úvodní kapitoly informu... více
Koreniny Jill Norman
Ako koreniny vybrať, zomlieť, roztĺkať, pražiť, skladovať, zmrazovať a používať. více
Koření od Antonína - Co budu vařit? III kolektiv autorů
Třetí pokračování úspěšné knihy receptů s Kořením od Antonína, vyhlášeného plzeňského kořenářství. V knize najdete padesát jednoduchých a chutných receptů pro všechny příležitosti. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |