Koření pro každé vaření hodnocení
Dagmar Lánská
Koření je v rukách toho, kdo připravuje jídlo, mocným nástrojem. Je však velkým uměním tohoto nástroje využívat. Obměnami v koření lze ze základní suroviny vytvořit paletu rozmanitých jídel. Co, jak a kdy kořenit, o tom je tato kniha... Ilustrace Jiří Winter – Neprakta a Pavel Dvorský
5 |
|
10 x |
4 |
|
4 x |
3 |
|
3 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Koření pro každé vaření: 88 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 17
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |