Koření pro každé vaření vydání
Dagmar Lánská
Koření je v rukách toho, kdo připravuje jídlo, mocným nástrojem. Je však velkým uměním tohoto nástroje využívat. Obměnami v koření lze ze základní suroviny vytvořit paletu rozmanitých jídel. Co, jak a kdy kořenit, o tom je tato kniha... Ilustrace Jiří Winter – Neprakta a Pavel Dvorský
Vydání (4)
Koření pro každé vaření
1994, Práce , Avokádo , Jaroslav Lončák - L print
ISBN: 80-900873-8-8Koření pro každé vaření
1990, Práce
ISBN: 24-019-90 , 80-208-0010-7Koření pro každé vaření
1979, Práce
ISBN: 24-022-79Koření pro každé vaření
1975, Práce
ISBN: 24-096-75Štítky knihy
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |