Georgine Georgine komentáře u knih

Umírající dandy Umírající dandy Mari Jungstedt

Ze všech čtyř knih je tato bezkonkurenčně nejslabší. Zdá se, že její tituly mají kolísavou tendenci. První (Neviditelný) byl velice čtivý, o druhém (Této tiché noci) už to říct nemohu, ale u třetího (Vnitřní kruh) svitla opět naděje, která u Umírajíciho dandyho zcela zhasla. Přesto si další navazující tituly přečtu. Třeba bude vzestup...

19.01.2015 2 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Knížka, od které se nechce odcházet a nutí k zamyšlení.

09.07.2014 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Velice čtivá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout, už se těším na další díl :o)

30.07.2013 5 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Řekla bych - lepší průměr :o)

28.05.2013 3 z 5

Kus mého srdce Kus mého srdce Mary Higgins Clark

Že série o Laurii jedna z nejlepších, ale jinak mi přijde, že už to není ta " stará dobrá Clark"

11.01.2024 4 z 5

Slepá ulička Slepá ulička Joy Fielding

Kniha se dobře čte, ovšem postrádala od prvopočátku napětí,jak jsem tomu byla zvyklá z jejích předchozích titulů.

21.03.2023 4 z 5

Strach zemřít Strach zemřít Lisa Jackson

Oproti předchozímu dílů mi tento připadl jako méně zdařilá kopie. Vrah chce zabít jednu z dvojice vysetrovatelek, obeti mučí chladem... Děj mě nepohltil jako ve Vyvolené zemřít,proto nižší hodnocení.

01.03.2023 3 z 5

Vyvolená k smrti Vyvolená k smrti Lisa Jackson

Dobře napsáno, dej čtenáře pohltí a nepustí.

22.02.2023 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Asi jako u předešlého titulu této autorky. Začátek zdlouhavý, trvalo než jsem se začetla,ale pak vcelku oddechové čtení.

13.02.2023 3 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Zprvu jsem se nějak nemohla začíst,nebyla to kniha,která " chytne ' od samého začátku, později mě dej zaujal. Takové oddechové čtení s předvídatelným koncem.

09.02.2023 3 z 5

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Zbytečně rozvlacne

12.03.2022 3 z 5

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Velice ctiva kniha, těžko se odtrhavalo od čtení. Určitě jedna z těch lepších této autorky. Proto pak zklamání z pokračování, ale to už patří hodnotit jinam.

26.01.2022 5 z 5

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Rosamund Lupton

Nereálnost děje mi nevadila, kniha se četla velice dobře. Spíš mě zklamal konec, který byl tak trošku "useknuty", přesto hodnotím kladné, do příběhu jsem se ponořila, jak to u správné knihy má být.

09.01.2022 5 z 5

Všechno mi řekni Všechno mi řekni Lisa Jackson

Ráda čtu knihy L. J., proto jsem se těšila i na tuto, ovšem zklamání. Zatím nejslabší kniha této autorky.

27.06.2021 3 z 5

Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo Iva Trhoňová

Krásná kniha, mnoho zajímavého o kvásku a pečení, spousta rad, chutné recepty. Kdo peče domácí chléb, určitě ocení.

02.06.2020 5 z 5

Na jedné lodi Na jedné lodi Mary Higgins Clark

Už to není,co bývalo. Mám všechny knihy,od této autorky, leč každá další má klesající tendenci. Tato je hodně průhledná již od začátku. Pro oddych a pobavení ano,ale žádné velké napětí nečekejte

26.02.2020 3 z 5

Případ Amelia Případ Amelia Kimberly McCreight

Při čtení jako na houpačce, místy zbytečně zdlouhavé, že jsem chtěla odlozit. A místy jsem se začetla tak,že nešlo odložit. Hlavně závěr knihy,který je překvapivý.

18.05.2019 3 z 5

Lži, samé lži Lži, samé lži Lisa Jackson

Kniha mě zaujala, ač předchozí tituly byly asi lepší, ovšem ten konec byl trošku překombinovaný...

05.04.2019 4 z 5

Někdo tě vidí Někdo tě vidí Clare Mackintosh

Kniha mě zklamala, předešlý titul Má je vina se mi líbil mnohem více.

22.03.2019 3 z 5

Hořící stromy Hořící stromy Kristina Ohlsson

Předchozí knihy této autorky se mi libily mnohem více. Jako by tuto psal někdo jiny.A zakončení knihy mě zklamalo. Napětí v knize nechybí, ale je to místy hodně přehnané. Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami.

03.03.2019 4 z 5