Gretka66 komentáře u knih
Knížka se mi moc líbila. Otázka eutanázie z různého úhlu pohledu.Prolínání současnosti s minulostí.Tíha rozhodování . Síla toho,co nebylo a již nebude vyřčeno.Pro mě nádherná kniha.
Jako dítě jsem ji začala číst dvakrát a nemohla jsem ji dočíst.Nešlo mi to. Vrátila jsem se k ní skoro po třiceti letech.Již mi nedělalo problém ji dočíst,zaujala mě a ráda se k ní vracím.(Hlavně ke kapitole o setkání s liškou.
Kniha,která není pro každého čtenáře,ale takové jsou některé knihy p.Lustiga. Pro mě to byl a je PAN SPISOVATEL.
První setkání s knihou této spisovatelky.Četla se mi velmi dobře.Téma,vykreslení charakteru postav atd.-líbila se mi.Měla spád a děj. Pro mě super čtení.
Kniha,která nenadchne,ale je zajímavé sledovat,co jedna facka dokáže.
Perfektní kniha a filmové zpracování bylo taky super.
Tahle kniha v člověku dlouho doznívá.Moc se mi líbila a film taky.
Životopis,který stojí za přečtení.Očekávat,že film dokáže plně vystihnout život tohoto člověka nelze.A proto ani nelze v tomto případě porovnávat film a knihu.To je nesmysl.Knihou rozhodně zklamaná nejsem.Film je nádherný,kniha perfektní.Kdybych měla žít jeho život,nevím,jestli bych se s tím vším tak popasovala.Klobouk dolů.
Skvělá kniha a filmové zpracování se mi také líbilo.(Po shlédnutí filmu,jsem četla knížku)
Kniha,která mě velmi oslovila. Chápala jsem všechny úhly pohledu ,které tu autorka tak skvělým způsobem popsala.S tím,co má člověk za sebou jsem naprosto chápala Jana a jeho řešení a za sebe mohu říct ,že Sylva mi byla svou povahou,chováním a jednáním velmi blízká.
Je to nezapomenutelná knížka a skvěle napsaná.
Líbilo se mi i jak se ve filmovém zpracování svých postav zhostili paní Cibulková jako Sylva ,paní E. Vašáryová jako Marie a pan Bartoška jako Jan.
Četla jsem Ledové střepy a byla jsem spokojená.Vosí hnízda to bylo trochu zklamání.Očekávala jsem víc.