Hammerina komentáře u knih
K této knize nelze dodat vice než : "kdo jde se mnou na Tribec "? autor nechává na čtenáři, ať si utvoří vlastní názor. Nutno přečíst.
Mě osobně příběh kompletně "dostal". Krajina, kde se příběh odehrává je mi blízká a po přečtení si úplně nejsem jistá, jestli se do lesů ještě někdy podívám...
Souhlasím s názorem, který tady už některý hodnotící zmiňoval, že podobné náměty jsou momentálně populární. A vydělávají peníze. I přesto musím napsat, že spisovatelka téma pojala dokonale a nejednou mi při čtení ukapla slza.
Kniha nutí určitě k zamyšlení. Chvíli sympatizujete s Jaroslavem a za chvíli mu vyčítate nedostatek odvahy, že se nechá tak lehce porazit aniž by se bránil. Každopádně, co mě zarazilo a nad čím budu muset ještě dlouho přemýšlet je otázka církve. Opravdu je tak zkostnatela? Falešná?
Po tolika detektivnich knihách už mě opravdu jen něco těžko překvapí. A tento příběh mě opravdu překvapil. Ze začátku knihy takové pomalé rozjížděni..příběh i hrdinka takový průměr. Ale konec opravdu stojí za to
Jedna z nejlepších za poslední dobu. Přesně jak už tady bylo zmíněno, je to ten typ knihy, na kterou nezapomenete a musíte nad ní neustále přemýšlet. Mě se vryla do paměti dost hluboko.