hanap komentáře u knih
To byl pořádný "nervák". Detektiv Robert Hunter a jeho kolega se stávají moji oblíbení
vyšetřovatelé.
Další díl ze série Laura Linhartová. Detektivka má spád, vyšetřování pohrešovaných děti je napínavé a má překvapující rozuzleni. Vedle toho se rozkrývá I osobní příběh Laury.. Za mě hezké čtení.
Krásné. I pro mě je autorka nová. Kniha je napínavá a zasazena do drsné doby. Moc jsem čtení této knihy užila.
Čtvrtý díl stále výborné čtení, jdu pokračovat ten detektiv Hunter a detektiv Garcia jsou návykoví.
Poslouchala jsem nádherně zpracované audio na irozhas. Hrůzy o kterých se dovídáme po tak dlouhé době. Ve mně to zanechává hlubokou vzpominku na toto vyprávění. Děkuji paní Lednické, za tak poutavý román.
(SPOILER) Pěkně, kniha drží tempo, napětí by se dalo krájet.
Mám přečteny všechny díly této série a řekla bych, že je to čím dál tím lepší.
Šikmý kostel je velmi zajímavá kniha, která pojednává o několika generacích horníků z Karwiné. Podepisuje velmi těžký život horníků, jejich žen, vlastně celych rodin, který se ještě zhorší po dolním neštěstí. Pojednává také o soužití Čechů a Poláků po skončení první světové války a ustanovení hranice Československa. Tyto dějinné události nejsou příliš známé.
Moje první Petra Dvořáková a hned skvělý příběh. Kniha čtivá, uvěřitelná. Přes všechny jeho chyby sympatický doktor Grábl. Dobrý operatér, otec, mizerný manžel a přesto člověk který má v sobě kus hrdosti a postaví se zlu, i když může úplně všechno stratit. Moc pěkné čtení.
Třetí díl je stejně napínavý jako předchozí, moc jsem si užila to napětí a překvapivé obraty v dějí.
To bylo něco, poslouchala jsem audio četbu. Líbí se mě jak Tomáš Volf trpělivě pátrá a hledá pravdu. Příběh plný napětí.
Jodi Picolt a její knihy mám moc ráda. Román Vypravěčka je poutavé dílo a přes množství stran jsem ho zhltla jako malinu. Příběhů z koncentračních táborů jsem přečetla už hodně a vždy mě upřímně děsí co si lidé mohou udělat, když mají tu zvrácenou moc.
Linka se Sage je taky zajímavá.
Už dlouho se mnou žádná kniha tak nezamávala jako Andílek. Chvílemi jsem si říkala, že ani nechci vědět jak to bude pokračovat.
Doporučuji číst jen pro silné povahy.
Nenapíšu nic lepšího než je v komentářích pode mnou. Je to skvělé čtení, které pomalým tempem přivede čtenáře do plných obrátek a nelze knihu odložit. Krásné, krásné,..
Druhý díl snad ještě lepší než první. Mám ráda tento druh humoru. Inteligentní, vtipný a ještě vyřeší a pochytá zločince.
Mám od Dominika Dána přečteno již několik knih, tato " Popel všechny zarovná " poslouchám jako audioknihu a je to pro mě zatím nejlepší díl, ale ještě jich mám hodně před sebou. Vynikající je Marian Geišberg, který knihu načetl.
Letos mám štěstí na výběr knih, již druhá kniha, která pro mě byla milou společnicí. Příběh o statečných ženách, které v těžkých podmínkách provozují knihovnu a knihy svým čtenářům rozvažejí na koních po okolních horách za každého počasí a přes odpor některých hodně konzervativních spoluobčanů, především mužů...