hancijar

Paradni kniha, myslela jsem ze to bude blbost, ale byla jsem mile prekvapena. Celou dobu napinave, ale ten konec, byla jak rana sekerou.

Tak nevim, vsici rikate, jak je to dobra kniha. Ja se uz dlouho zadnou knihou takhle neprokousavala. Dle meho to je slatanina, kde za chvili bylo jasne jak vse dopadne. Vis jak dve hvezdicky si kazdopadne nezaslouzi.

No asi takto, tak holka je blazen, nic vic, nic min. Laska je krasne vec, ale toto teda nedavam, Jako bylo to poutave napsane, ale blazen.

Prvni sem videla film, parada. Ale kniha, to je neco. Snad jedna z nejlepsich knih o zemneplose. Klobouk dolu.

Puvodne jsem na tom byla v divadle, ale tak moc me to vzalo, ze jsem cetla par "zivotopisu". Velice rada si ji pustim. Byl to nekdo uzasny, nekdo, koho je skoda, ze dopadl jak dopadl.

Odpocinkova cetba, napinave, hezky psane. Kniha se mi libila, doporucuji si precist. Pokud vim, tak snad i patri do povine cetby, stoji za to.

Horor, a k tomu od cirkve... Ma se cim chlubit...Neni co hezkeho napsat. Snad jen ze autorka mela tolik kuraze a byla schopna to zlo ze sebe vyplavit.

Parada, uz se mooc tesim na dalsi dil. Kniha je napinava, je v ni paradni dej, a dokonce nevite jak to vlastne skonci. Precteno jednim dechem.

Hezke kniha, jen misto popisu palem mohl popsat vice okoli, kdyz uz se o mom musel rozepisovat. Ale jinak ctiva kniha, s jasnym koncem od poloviny knihy.Zapletka neni zrovna silna.

Velmi dobre napsano, Hruzy valky lidi, je mooc knih o hruzach koncentraku, ale tady je to z druhe strany. A mel by si to precist kazdy, kdo dela politiku, proc nevalcit, A kazdopadne do maturitnich otazek tato kniha patri.

Paradni kniha, jedna z nejlepsich. Kniha ma plno nametu, nad kteryma jsem se po precteni musela zamyslet. Ty uvahy, ty pribehy. PARADA

Paradni kniha, s paradnima ilustracema. Jedina kniha, kterou sem si od nasich vzala, kdyz sem se stehovala, jako teda detska.

Tuhle knihu jsem v 5 tride cetla snad 5krat. Byla to parada

Mam rada detektivky, a tato kazdopadne stala zato. Ma vse, co radna detektivka ma mejt, Precteno jednim dechem.

Paradni kniha, autora mam velice rada, kniha je barvita, jen film me dosti zklamal. Doporucuji i jine jeho knihy, Je to ma nejoblibenejsi kniha od Irvinga.

Paradni pohodove poctenicko. Nejak jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Uz se tesim na dalsi trilogii.

Uz nejakou dobu me laka Tibet, Nepal...a po tehle knize bych se tam vydala hnedka. Hlavne ta priroda, krasa. Paradni zivotopis

Tak nevim, ale vetsi blbost jsem snad necetla. Autorka mela evidentne tezkou depku v dobe psani tehle knihy.