hanka0706 komentáře u knih
Knížka která mě dostala a nejde na ni zapomenout...celou dobu člověk přemýšlí jak by to mohlo být a tvoří si vlastní závěry a nakonec sedí s otevřou pusou a husí kůži všude po těle...
Nejlepší cestopisy jsou ty, které jsou psané autorovýma zážitkama z cest a přesně taková je Jižní Amerika. Tahle knížka mě bavila tak, že jsem jí měla přečtenou za půl dne. Doporučuji
když se prokoušete začátkem, tak po půlce se od ní neodlepíte, přečteno jedním dechem
Nastesti to není celý jen preslazeny teen roman, ale trochu dramatu tam je, cetlo se to moc pěkně.
Zacalo me to poradne bavit od pulky, uplne jsem se nezasmala jak píšou ostatni ale zajimava pro me byla vykreslena mužská manipulace.
Přišla mi hodně napínavá, každý den jsem se těšila, až si k ní sednu a dozvím se, jak to dopadne :)
Odhadovala jsem vyšší hodnoceni, za me aspon 85 %, od začátku do konce mě díky napětí nepustila.
Pokud něco chce pochopit složitý vztahy mezi národy bývalé Jugoslávie a zajímaji ho důvody války a příběhy lidi kteří v ní byli tak je tahle kniha to prave ořechové. Četla jsem už hodně knížek s touhle tématikou ale tuto radim mezi nejlepší. Člověk jen sedí s otevřenou pusou a říká se jak je tohle možné a přitom všichni víme, že se to skutečně stalo.
žádný překvapivý zvrat ale pěkné čtení :) aneb jak asi můžou skončit karmické vztahy..
Kniha se mi moc líbila, líbí se mi celkově knížky s upírskou tématikou, ale tahle mi navíc přišla promyšlená a napínavá. Je to oddychovka, nic náročného, ale moc mě bavila.