HankaJosefiova komentáře u knih
Mám od něho knihy ráda ale tato měla už opravdu moc otevřený konec. Vypadla jsem z něho.
Kniha, která je součástí mne samotné, našla jsem tu kousek svého. Rozpletla jsem díky ní některá svá tabu a odpověděla si na otázky, které nikdo nikdy nechce rozkývat. Jednoduše skvělá.
Dokonale uchvacuje zvláštností, možná pochopením hrdinů, ale já osobně jsem se do téhle knížky naprosto vnořila.
Hledala jsem mnoho takových slov, která by mi byla něčím blízká. Někdy roztříštěná jindy harmonická, ale především zvláštně krásná.
Kdo měl kdy rád knihy Paula Coelha a zjistil, že je čte zejména kvůli životním cílům a zajímavým citátům. Je tato kniha určena právě pro něho. Každý tu najde svoji pravdu.
Nelze říci že je tato kniha krásná, je prostě jen svá. A jelikož zpracovává téma pro mnoho lidí odporné...je pro svět i důležitá, protože odporné věci se nesmí ztratit v propadlišti dějin.
Četla jsem ji asi ve čtrnácti a až do teď ve mě zanechala hodně...rozhodně jedna z autobiografií, které stojí za to.
Možná je škoda, že jsem nejdřív přečetla Lovce a Mizeru, ale i tak musím znovu říci, že L.J. Shen se nikdy neomrzí. Taková pestrá paleta postav a zápletek.
Konkrétně tady jsem Sparrow vážně fandila, měla to těžké, ale tak nějak uvěřitelné. Zatímco Brennan byl prostě Brennan... Ani se moc nesnažil, prostě byl, a to stačilo. Mě i ptáčátku
Jedním dechem a s příjemným pocitem. Je to taková ta "klasická" láska: bohatý kluk a chudá holka. Ale krásně si to sedlo a i když zápletka na konci byla trochu přitažená za vlasy, vůbec mi to nevadilo.
Líbí se mi, že autorka nikomu nemaže med kolem pusy. Za to ji hrozně ráda čtu.
Vážně tohle patří do série? Skoro jsem to brala jako samostatnou knihu. Protože Briar byl vedlejší. Neříkám, že to byli na škodu. Celek byl velmi čtivý a všechno krásně vykreslený.
Tucker, ach bože. Jako to je chlap jako víno. Možná asi trochu nechápu jak vlastně ten vztah se Sabrinou začal.
Ale jejich příběh byl opravdu zatraceně reálný. Tohle se vážně stává a stejný problémy řeší mnoho lidí. Takže za mě 4 hvězdička přesně za autentičnost. A taky za boží vůli Tuckera.
Tohle bylo o moc lepší než Lov. Smála jsem se, i byla napjatá. Brenna mi byla svým chováním až moc blízká. A proto jsem k tomuhle páru hned přilnula.
Líbilo se mi psaní o hokeji, ale hlavně příběh o otci s dcerou. Bylo to takové přirozeně pravdivé.
Myslela jsem, že po předchozím díle už to bude spíš horší, ale nekonal se pouhý happyend...a to mě bavilo. Pár věcí se rozpletlo a myslím, že psychologie celého příběhu konečně dávala smysl. Za mě pěkné uzavření série. A pěkný překlad.
Třetí díl a pocity jsou pořád stejné,sexy, nárazově lehké nebo naopak náročné čtení s prvky psychologických her. Člověk by řekl, že už to bude jen zalité sluncem, ale ejhle.... Těším se na další díl. Jsem ráda, že je mám všechny hned k mání. Nechtělo by se mi čekat.
Tahle dvojice byla skvělá. Hazel roztomilá a Kieran přesně chlap podle mého gusta. Takže jsem jim fandila a četlo se to krásně.
Jinak stejně jako ostatní díly je to velmi lehké a rychle čtení nic k velkému zamyšlení.
Je to určitě nejslabší díl této nové generace hříšníků. A je to škoda, protože syn Viciouse? To by měla být pekelná jízda. To se ale jaksi nekonalo.
Četli se to fajn, ale nadšení u toho moc nebylo.
Myslím, že zatím podle prvního dílu mě víc bavili "staří“ hříšníci. Ale uvidíme. Začátek byl skvělý, potom mi Daria vyloženě vadila.
Ale zase se mi líbilo, že v knize se konečně objevilo víc chudých lidí. Nebylo to pouze o prominentních dětech
Ale co člověk to názor. Od čtení celé série mě ale určitě nic neodradí.
Bohužel mám za sebou už 4 pozdější díly, takže se vracím v čase. Ale musím říct, že by mě série možná tolik nezaujala kdybych četla od začátku. I takhle kniha je fajn, ale pozdější mě víc chytili za "koule" . Amo je však jednoznačně skvělá a pro trochu thrillerového nádechu je to sázka na jistotu.
(SPOILER) Jako jo, tohle mělo zase oproti 2. dílu grády. Na první samozřejmě už žádné pokračování mít nebude, ale i tak se mi to moc líbilo.
Myslím, že Noah byla chvílemi na ránu, ale kdo ji už znal chápal to. Nick naopak nečekaně zněžněl. Jeho potlačování sexuality aneb "nechovej se ke mě jako bych byla panenka" mě pobavilo.
Čekala jsem romantiku a dostala ji, jen ten konec byl takový do prázdna.
Asi mám raději jiné spisovatelky tohoto žánru. Ale i tak vždycky v pohodě a s chutí dočtu a nemůžu nepřečíst i ostatní ze série. Za mě byla Vicious lepší. Taková temnější.