hanpari

Velice slabé!
I ta L. Hamiltonová, když se rozhodla psát nadpřirozené porno, má víc šťávy, a to nemluvím o tom, že kvalita její série šla postupně dolů, zatímco tato autorka si nastavila laťku proklatě nízko hned u prvního dílu.
Když už číst městskou fantasy, pak raději od zavedených značek jako I. Andrews, K. Price, v horším případě K. Harrison nebo L. Hamiltonovou.
Pokud se cítíte jako extra náročný čtenář, bez rozpaků sáhněte po Knihovně na Černohůrce.

Oni: Armada?
Já: Ne, díky, už jsem zvracel.
Už hodně dlouho jsem nečetl nic tak hrozného. Panebože, četl jsem i červenou knihovnu, kde si to moderní holky rozdávají s upíry, ale něco tak pitomého ještě žádná autorka nezvládla.
Vlhký americký sen plný dojemného: Ahoj, tati, kde jsem k tobě přišel? Náctiletí poručíci s kvalifikací od počítače?
Požaduji okamžité obnovení cenzury. Copak už nemáme jako národ žádnou sebeúctu?

Zábavné, povrchní, ale nápadité. Jako vše od Greena.
Taková perlička
Obyčejně si nevšímám drobných mezer v logice, ale pokud těm superšpiónům nejdou mobily, možná je mohlo napadnout poslat zprávu po internetu, když jim fungoval. Nehledě k tomu, že v dalším díle se Eddie spojil s Ethel kdesi v amazonském pralese.
Zkrátka, Green si výchozí podmínky pro každou situaci ohýbá, jak právě potřebuje.

Pokud máte rádi Japonsko, Clavellova Šoguna a kombinaci historického románu s trochou fantastiky, pak není proč váhat.

Jak už zaznělo, děti vyžadují číst stále dokola.

Pravděpodobně nejlepší kniha, jaká byla v poslední době napsaná, pokud budete s to ji pochopit.

Děti vyžadují stále dokola. Co dodat?

Ježíši, Frostová přestala cpát do každé druhé kapitoly porno, zapracovala na sobě a výsledek? Prý to už není ono!

Vybavilo se mi několik knih:
Letopisy Narnie
Poslední kabriolet
Harry Potter
Jonathan Strange & pan Norrell
S žádnou z nich nechci srovnávat :)

Po prvním dílu obrovské zklamání. Černobílé vidění světa, které jsem právě od Meadové nečekal. Stačí si vzpomenout na VA a jak si autorka dělala dělala srandu z amerického pohledu na Rusko. Tohle se opravdu nedalo číst!

Jednoznačně jedna z nejlepších fantasy, a to včetně té světové.

Dychtivé čtenářce nezbývá než doporučit Kushielovu střelu, která je IMHO zdaleka nejlepší, co na toto téma v posledních letech vyšlo.