Haňulilinka Haňulilinka komentáře u knih

Zaslíbená Zaslíbená Kiera Cass

Prvních skoro 200 stránek mě moc nezaujalo, nic moc se tam nedělo, ale pak kniha nabrala úplně jiný směr a ten konec?! Doufám, že bude pokračování.

22.08.2020 3 z 5

Štěstí v lásce Štěstí v lásce Kasie West

Hezká oddechovka, zajímavý děj. Ze začátku jsem se nemohla moc začíst, ale poté jsem knihu nechtěla dát z ruky.

11.07.2020 2 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Hezké zakončení celé série, akorát mě mrzí, že se nedozvíme, jak to dopadlo s dvojčaty.

11.07.2020 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Skvělá knížka, hrozně rychle to ubíhalo, už se těším až si přečtu další knížky z této série.

08.06.2020 5 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Kniha mě trochu zklamala, četla se hezky, ale čekala jsem od ní víc, podle toho, jak ji všichni chválili. Kniha Kulti se mi líbila více.

08.06.2020 3 z 5

Danteho holka Danteho holka Courtney Cole

Dlouho jsem se takhle u knížky nenasmála. Děj byl docela nepředvídatelný a zajímavý. Připadalo mi to, jako kdyby země, ve které Dante žil, byla z minulosti. A ten konec?! Já jsem brečela jako želva, vůbec jsem nečekala takový zvrat.

28.05.2020 5 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu Kathleen A. Tucker

Pro mě to byl nejlepší díl celé série, takové krásné zakončení. Vůbec jsem nečekala, že mě kniha tak pohltí, protože podle popisu na zadní straně se to zdálo, že to je takové ohrané téma, ale předčilo to všechna má očekávání. Mělo to něco víc, než jiné knihy s tímto tématem.

14.05.2020 5 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Bylo mi jasné, že když je tam napsáno, abychom si připravili kapesníčky, že jich budu potřebovat jednou tolik, protože brečím u každé třetí knížky a moje očekávání se také splnila. První kapesník jsem použila už asi u 25. stránky. Moc hezká a dojemná knížka.

02.05.2020 5 z 5

Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou Kathleen A. Tucker

Woow, musím říct, že to snad bylo lepší než předchozí dva díly, což jsem vůbec nečekala. Líbí se mi provázanost jednotlivých dílů.

02.05.2020 5 z 5

Jedna malá lež Jedna malá lež Kathleen A. Tucker

Krásná knížka, nevím, jestli byla lepší nebo horší než 1. díl, mě se líbily obě stejně. Hodně jsem se u ní nasmála, ale i jsem brečela.

24.04.2020 5 z 5

Clarity Clarity Karolína Bendová

Byl to takový průměr. Vadilo mi opakování podmětů ve větách
za sebou. Ale jinak oddechové čtení s předvídatelným koncem.

10.03.2020 2 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Nemohla jsem se od knížky odtrhnout. Sice byl děj předvídatelný, ale bylo to napsáno poutavě, takže mi to vůbec nevadilo.

07.03.2020 5 z 5

Pozorovatelka Pozorovatelka Anna Bright

Skvělá knížka. Když jsem si myslela, že vím, jak to skončí, stal se nějaký zvrat a já jsem zase nevěděla nic. Těším se na další díl, protože to skončilo neukončeně. Jednu hvězdičku jsem strhla za místa, kde se děj odehrává, jednou to je v Anglii, která existuje a pak je to v zemi, která vůbec není, což mi trochu vadilo.

29.12.2019 4 z 5

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Hezká oddechovka. Děj byl předvídatelný, ale měl skvělý motiv.

25.12.2019 4 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Skvělá kniha, nevím, jak ji popsat, ale chtěla bych se setkat s takto chytrým člověkem.

25.12.2019 5 z 5

Otka: Ošklivá tlustá kamarádka Otka: Ošklivá tlustá kamarádka Kody Keplinger

Musím říct, že se mi kniha líbila víc než film.

21.09.2019 5 z 5

Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

Kniha se mi líbila, nebyla tak úžasná jako knihy o Cinderovi a Elle, byla to spíš taková oddechovka. Je v ní spoustu tipů na filmy, za což jsem ráda.

08.09.2019 3 z 5

Chvíle před koncem Chvíle před koncem Lauren Oliver

Do knihy se mi na vůbec nechtělo, protože jsem si nedovedla představit o čem bude, ale jakmile jsem se k tomu dokopala, stálo to za to. Při čtení knihy si uvědomíte, co je v životě důležité, a že je důležité chodit po světě s otevřenýma očima a vnímat co se děje okolo vás, a že stačí okamžik a můžete o vše přijít.

26.08.2019 5 z 5

Netvor Netvor Alex Flinn

Přestože jsem věděla, jak to skončí, mě kniha upoutala od první stránky.

01.07.2019 4 z 5

Těžko uvěřitelný příběh Těžko uvěřitelný příběh Chris Colfer

Příběh byl úplně úžasný. U knihy jsem se smála a na konci jsem i brečela - vůbec jsem nečekala, že to takhle skončí.

12.06.2019 5 z 5