hapac

Pohádková knížka po mé mamince. Milý příběh o cestě pohádkových postav do světa lidí doplněn o krásné ilustrace.

Milá knížka, která mne zase zavedla na Šumavu. Při čtení jsem zároveň cestovala prstem po mapě a udělala si pár poznámek na zajímavé výlety, už se těším.

Parádní oddechovka, nečekala jsem víc a knížka nebyla zklamáním.

Dva příběhy, příběhy o lásce, kdy až na úplném konci se propojí.

Silný příběh, skvěle napsaný se spoustou poetiky i přes všechnu tu hrůzu, která se v té době odehrála.

Tak z téhle knížky jsem smutná. Ivanku Devátou mám moc ráda a její knížky si beru do čekáren k lékaři nebo když mi není zrovna do zpěvu, ale tato její zatím poslední knížka se mi opravdu dobře nečetla.

Já a štrúdl se mi líbil o trochu víc, ale ano na Madeiru jsem se s nimi těšila a čím víc se blížím k 55+, tak tomu rozumím.

Líbilo se. Opravdu pozoruhodná místa, která stojí za návštěvu.

Knížka se mi líbila, stejně jako první díl. Hezké ilustrace i popis, místa zajímavá. Jediné, co mi v ní chybí, tak je mapka (čistě orientační) s místem jednotlivých zajímavostí (ať už jedna na celou republiku nebo jednotlivě u konkrétního místa). Pokud si plánuji výlet do nějaké oblasti, bylo by jednoduché mrknout se, zda tam zrovna je či není nějaká zajímavost z této knihy. Uvedené souřadnice ve fázi přípravy výletu se mi nehodí.

Nápad zajímavý a začátek knihy mě docela i bavil, ale druhou polovinu už jsem chtěla mít rychle za sebou a jít raději na jinou knížku. No zkrátka černě černý humor, kdy jsem se občas i zasmála, ale zároveň jsem z toho měla docela nepěkný pocit. No, není to zas tak daleko.... Zaujal mne i obal knihy, ale vzít si knihu na dovolenou do zahraničí, na to jsem neměla odvahu.

Prima nápad s recepty, oddechové čtení, které je však určeno pro jinou věkovou kategorii.

První povídky byly moc hezké, ale ke konci nějak kvalita slábla. Je však potřeba vědět, že existují malé zázraky i když jenom v knize. Byla to má první kniha od K. Dubské, tak si ráda přečtu i jinou knihu.

Druhá knížka od P.Soukupové - asi si začínám zvykat. Líbila se víc než Nejlepší pro všechny. Hezky propracované vztahy mezi sestrami, jejich dětmi, partnery a rodiči. No jak je asi zvykem spisovatelky - vztahy to nejsou nijak radostné, dobrého aby člověk pohledal. Co mi trochu chybí je nějaký závěr.

Kniha po mé mamince, kterou mám moc ráda. Na svou dobu neobvyklý příběh.

Moc milé čtení, ráda se k jednotlivým dílům vracím. Nechce se věřit, že se to odehrává v Americe.