Hatshepsut

Autorka mě už po druhé nezklamala, takže se těším na další její knihy. Je to příjemný romanticko-erotický román, který pobaví a zároveň u něj vypnete. A to se po pracovním týdnu jednoznačně hodí.

Kniha má velmi vysoké hodnocení a oprávněně. Autorka se umí dotknout citlivých témat a stvořit velmi emotivní romantický příběh, který po dočtení uvízne ve vaší paměti. Vanesse Priceové osud nerozdal ty nejlepší karty, ale ona se s ním umí poprat, což je určitě hodno obdivu. Děj je psaný s lehkým humorem, přestože se vám chce mnohdy plakat. Celá série stojí za přečtení a nelze říct, který díl je lepší!

Pro mě velké překvapení od této české autorky. První kniha a jsem velmi spokojená. Zajímavě pojatý námět, který se od počátku příběhu zcela nezvykle vyvíjí až do konce. Pokud si tuto knihu zvolíte, dejte si pozor na některé komentáře, které by mohly spoilerovat. To by byla škoda a čtení byste si tolik nevychutnali. Jinak velmi dobrá volba pro letní oddechové čtení!

Je prostě zcela jasné proč je tato série tolik oblíbená. Všechny příběhy jsou čtivé a moc chytlavé. Elle Kennedy je skvělá. Rozhodně doporučuji číst celou sérii, jelikož s Deanem a Allie se rozhodně nudit nebudete!

Myslím, že už to vysoké hodnocení knih této autorky mluví za vše! Jsem ráda, že mě její tvorba neminula a děkuji všem svým oblíbeným uživatelům za jejich komentáře, které tomu velmi pomohly. A určitě doporučuji přečíst i dovětek autorky. Nádherný příběh, kde si sympatické hlavní postavy, i přes jejich těžké životní překážky, najdou cestu k sobě. Abby Jimenez své romány vždy okoření lehkou vtipnou formou, což jí jde skvěle. Vždyť přece s humorem jde všechno líp!
„Ten pokoj mi připomíná něco, co mi vždycky říkala moje máma.“
„A co to bylo?“
„Un hombre que puede mantener viva una planta tiene la paciencia de aguantar tus mierda. Znamená to: Muž, který dokáže udržet naživu květinu, má dost trpělivosti, aby se z tebe neposral.‘“

„Vrány si pamatují lidské tváře. Když je někdo krmí nebo je na ně milý, tak si ho zapamatují. Zrovna tak když se k nim někdo chová špatně.“
„Nezapomínají. Řeknou si mezi sebou, na koho si mají dát pozor a o koho se mají starat."
Rozhodně patřím mezi fanoušky této série a tak jsem si ji po nějaké době velmi ráda zopakovala, tentokrát formou poslechu. Šest vran patří mezi velmi dobře propracované fantasy, kde najdete skvěle popsaný svět, především prohnilého přístavního města Ketterdam. Každá kapitola je vyprávěna vždy jednou z hlavních postav, které postupně odhalují svoji minulost na pozadí napínavého děje. Je to čtivé, plné napětí, temnoty, ale i naděje, touhy a přátelství.
"Šest lidí s pochybnou minulostí, kteří si musí vzájemně krýt záda!"

Tak po přečtení anotace jsem neočekávala takový temný fantazy příběh, plný napětí, strachu, bolesti, smutku, ale i přátelství, statečnosti, naděje a především neskutečného odhodlání přežít. Některé části jsem rovněž předvídala, ale poslední strany mě dostaly. Jsem zvědavá, dokonce napnutá jak kšandy, jak se bude osud ranhojičky Kivy vyvíjet dál.

"Jednou půjdu na všechna ta místa,
která jsem viděla,
do stránek mých knih, jen k nim.
A když se zeptáš, kde jsem to jen byla,
budeš si jistě myslet, že pouze sním"
Je to takový bleskový průlet několika pohádkových příběhů na pozadí Krásky a Zvířete, ale že by vše bylo trochu jinak ...? Příběh krásky a zvířete je jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, z tohoto důvodu jsem se na knihu moc těšila. Ovšem klasika je holt klasika. Nebylo to špatné, snad jen vše působilo trochu zmateně a ochuzeně. Autorčiny předchozí knihy se mi líbily více.

Samozřejmě to na samotné díly nemá, ale jak už je v ostatních komentářích, kdo by to vynechal? Neotřelé zakončení série, kterou si určitě ještě někdy přečtu. Skvělý zážitek.

I pro mě jsou knihy této autorky velmi oblíbené! Nejradši mám S láskou Lukov, ale ostatní jsou také skvělé! Tady si mě získala Bianca svým velkým srdcem a humorem! Takovou kamarádku prostě chcete! Takže se budu těšit na nový příběh od Zapaty, snad se brzy dočkáme! :-)

Ano, není to nijak originální a hodně předvídatelné, ale četlo se to jedna báseň. Ke konci knihy to bylo hodně o sexu, ale přesto si příběh zachoval až takovou něžnou romantickou atmosféru a to se odehrával ve filmovém světě. Rozhodně bylo fajn, že kniha byla psána z pohledu obou hlavních postav. Lechtivá oddechovka na jedno odpoledne!

Jsem ráda, že jsem si tuto sérii nenechala ujít a zatím jsem ani u jednoho příběhu nelitovala. Sympatická parta ragbistů, kteří působí jako jedna velká rodina. V novém díle se objeví postava Yumiko, japonské dívky, která najde odvahu opustit rodinu a rodnou zemi, aby uskutečnila své sny na Novém Zélandu. Podaří se jí to a nalezne své štěstí v cizí zemi? To si můžete přečíst v knize M.K.Hardy, u které jako vždy perfektně zrelaxujete a odreagujete se od týdenního stresu. A tak to má být! Těším se na další díly.

"S tebou ke mně přišlo ticho. Byl to ten nejkrásnější zvuk, protože jsi v něm byl ty. A teď sis ho odnesl. A žádný zvuk světa, žádný hlas není tak silný, aby pronikl do hlubin mého zlomeného srdce."
Moc krásný, emotivní příběh dvou velmi poznamenaných osob, které zabojovaly ve svém životě, aby našli své štěstí a zanechaly ošklivou minulost za sebou.

Londýn, epidemie, nalezené kosti mrtvého dítěte, detektiv, který končí u Policie a jeho poslední případ, na který mu zbývá jen několik hodin. Závěr tak nějak useklý. Snad kdyby příběh nepůsobil napsaný jak z rychlíku, měl by větší potenciál.

Moc jsem se těšila na další knihu od této autorky a zklamaná nejsem. Je dobře, že se Mac podařilo vybočit z vyjetých kolejí a osamostatnit se, jelikož ten život, co jí nalinkovali rodiče s přítelem, by byl děsivý. Pohodové čtení jako vždy, ale malinko mi zde chyběly typické humorné pasáže, na které jsme u Elle Kennedy zvyklí. Uvidíme v pokračování této série!

Tak u této knihy jsem se neskutečně bavila. Rozhodně ještě lepší než první díl. Úžasné vtipné dialogy hlavních postav Tristana a Claire a ty komické chvíle, které Tristan prožíval s dětmi, no to bylo prostě skvělé. Určitě nelituji, že jsem tuto knihu zakoupila a až budu někdy potřebovat zvednout náladu, rozhodně se k ní vrátím.

Zpravidla než začnu číst nějakou fantasy sérii, dávám přednost počkat si na vydání posledního dílu. Nic není nervy drásající, než když musíte čekat na další pokračování ve chvíli, kdy dojde k nejvíc napínavé scéně. I u Nezdolné tomu nebylo jinak a já byla nadšená, že jsem si počkala a vítala každé pokračovaní, které jsem měla hned při ruce. Před čtením tohoto čtvrtého dílu bych však udělala výjimku a doporučila nechat si nějaký časový odstup od předchozích částí. Kniha je totiž vyprávěním celého příběhu z pohledu Nikolase, které sice dílo obohatilo, ale v tomto případě bylo předvídatelné a maličko to ztrácelo na čtivosti. Nicméně pro fanoušky této série, mezi které se řadím i já, to bylo krásné zakončení.

Dark romance jak má být. Musím říct, že jsem se až do konce děsila, co hlavní postavu ještě potká. Určitě není kniha pro každého, najde si své příznivce i odpůrce. Je čtivá, je kontroverzní. Zvrácená i emotivní. Dějem připomíná sérii Elitní klub králů od Amo Jones. Pokud už se začtete, od knihy se neodtrhnete!

Skvělá, vtipná, romantická kniha! Autorka nepíše nijak originální ani reálné náměty, ale postavy bratrů Caneových a jejich drahých poloviček vás vždy něčím mile překvapí a především pobaví. Pokud se chcete zasmát a zlepšit si náladu, určitě si tuto sérii nenechte utéct!

Samozřejmě, že je to další pohádka z mafiánského prostředí, ale když ono se to tak super čte. :-)
"Vidím její podstatu, stejně jako ona tu moji.
Býval jsem jako smrt a ona život.
Myslel jsem, že jsem ji unesl a uvěznil v podsvětí.
Celou dobu mě ale probouzela, poháněla mi krev v žilách a vdechovala mi život do plic."