havrmoni havrmoni komentáře u knih

Volání srdce Volání srdce Elizabeth Haran

Nádherná kniha.

25.09.2024 5 z 5

Zakázané uvolnění Zakázané uvolnění Bal Khabra

Takové relaxační a oddechové. Nekoplikovaný příběh z vysokoškolského a hlavně hokejového prostředí. Bylo to fajn čtení. Já teď celé léto jela na vlně historických romancí a tak mi to bez těch intrik,únosů a rytířských soubojů, připadalo až moc klidné ;)

23.09.2024 4 z 5

Rodové prokletí Rodové prokletí Jo Beverley

Krásný příběh. Oba sympatičtí a Rebelové. Ti sice okrajově, ale jak píše autorka, jak je to ze stejného období musí tam být.

05.09.2024 5 z 5

Rebelova spása Rebelova spása Jo Beverley

I po druhém čtení po 8 letech bych dala 5*. Na Dara jsem se těšila a i když mi Mara občas přišla jakože moc ,,tlačí na pilu", tak jinak byla fajn. Krásně se vše uzavřelo.

03.09.2024 5 z 5

Ukradené polibky Ukradené polibky Suzanne Enoch

Tahle autorka je sázka na jistotu. Málokdy zklame a neudělala to ani v tomto případě.

10.07.2024 5 z 5

Teorie lásky Teorie lásky Ali Hazelwood

Líbí se mi prostředí v jakém se příběh odehrává. Postavy taky nejsou špatné ani mi nevadí opakující se tip dívek- žen. To jest pěkně dodrbaných, jak často zmiňuje Elsie. Co mě trošku brnká na nervy jsou ty erotikuš scény. To, že se ty holčiny potýkají s psychickými problémy neznamená automaticky, že jsou skoro neznalé v sexu. Nejen v aktu samotném, ale vůbec v erotičnu jako takovém. Jako kdyby tam tyhle scény nebyly, tak by mi to ani. nevadilo. Nicméně stále vede Hlava plná lásky s Bee, jako nejnormálnější ženou.

08.07.2024 4 z 5

Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Tohle mě bavilo mnohem více než Hypotéza. Bylo to předvídatelné?? Bylo, ale co už. Líbilo se mi to a moc.

05.07.2024 5 z 5

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

(SPOILER) Půjčím si slova od Anh ,, Totiž bylo to ujeté a směšné a zbytečně překombinované a ty jsi chodící klišé romantických komedií a.... Bože, Ol ty jsi tak pitomá. Ale taky tak hodná a prostě moje holka" Já bych dodala, že to její věčné sebeobětování a domýšlení něčeho .místo mluvení na rovinu, mě štvalo nejvíc.
Jinak celkem dobré čtení z prostředí, které nebývá častým tématem romancí.

05.07.2024 4 z 5

Někdo jako ty Někdo jako ty Winter Renshaw

Tady netřeba slov, zvláště po doslovu autorky. Děj je možná trochu rychlejší a mohl by být rozvinutější, ale stejně je v něm vše. Je to romantika a přesto mám pocit, že není. Že je to jen vedlejší produkt toho, co nám autorka chtěla tímto příběhem sdělit.

01.07.2024 5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Julián je dosti složitý muž, ale to se mi právě líbilo. Brielle je naštěstí dost silná, aby to všechno ustála. Hovory Juliána a jeho kamarádů mě bavily, u vyprávění o sexuálních eskapádách jednoho z nich jsem se docela nasmála. Opět jedna povedená od této autorky.

01.07.2024 5 z 5

Když přeskočí jiskra Když přeskočí jiskra Donna Ashcroft

Mě se to líbilo. Přátelství, láska, rodina a Skotsko. No co víc si přát.

29.06.2024 5 z 5

Scénář na lásku Scénář na lásku Annabel Monaghan

Kniha náhodně vybraná jako dárek ke dvěma zakoupeným. A musím říci, že to byla dobrá volba.

27.06.2024 5 z 5

Součást tvého světa Součást tvého světa Abby Jimenez

To bylo krásné. Když příběh dokáže, abych si na konci takhle povzdychla, tak autorka odvedla dobrou práci. A právem si 5* zaslouží.
Daniel byl k sežrání ač mladší byl vyzrálejší a samostatnější. Alexis mě trochu štvala tou svou nerozhodností, ale když si představím v čem vyrůstala a jací lidé jí obklopovali, tak to bylo pochopitelné. Ono není lehké se vymanit z nějakého vlivu, když nic jiného neznáte. Nebylo to jen oddychové čtení, bylo tam dost věcí k zamyšlení. I proto mám tuto autorku ráda.

26.06.2024 5 z 5

Naše hriešne lži Naše hriešne lži J. T. Geissinger

(SPOILER) Musím přiznat, že se mi to líbilo. Strašně dobře se to čte i když tento styl nebo spíše sexuální touhy jdou mimo mě a ty řeči při tom. No nic, ono celkově mě z toho hlavního hrdiny, který včetně jména je jak vystřižený z historických románů ze středověkého Skotska. Ty teda mimochodem mám moc ráda. Nicméně z jeho chování v dnešní době mě docela mrazí. Taková nezdravá posedlost. Ale jelikož je to kniha tak proč ne. Navíc tahle autorka píše dobře a její knihy mě baví. Nehledejme realitu v tomto žánru, jde o relax, fantazii a užijme si to čtení.

25.06.2024 5 z 5

Veci, ktoré sme vzdali Veci, ktoré sme vzdali Lucy Score

Tohle bylo zas tak krásné čtení. Celá série je moc pěkně napsaná.

24.06.2024 5 z 5

Všechny moje touhy Všechny moje touhy Alessandra Torre

Musím přiznat, že se mi líbily kapitoly s Wesleym a pohled Cashe. Emma si moje sympatie získávala jen velmi pomalu a svět influencerů a těchto reality ( všichni v jednom domě) je mi na hony vzdálen. Nebyio to špatné, je tu spousta věcí k zamyšlení, ale mě to moc nesedlo.

19.06.2024 3 z 5

Poslední tanec Poslední tanec Nicole Böhm

Jelikož tenhle díl vyšel za hooodně dlouhou dobu, tak jsem samozřejmě přečetla znova první díl a pak teprve tento. Musím říci, že se mi tahle série zamlouvá a líbí čím dál víc. Mám ráda muziku, takže téma zpěv a tanec mě baví. Do toho vztahy, ať už romantické nebo vztah otec- dcera, kamarádské. Láska k člověku, k tanci. To vše tam najdete a já už se strašně těším na Ethana. Jen doufám, že ne až za rok.
A taky doufám, že bude nějaký díl o Bradleym, líbí se mi a tady mi ho bylo docela líto.

18.06.2024 5 z 5

Budoucí paní Russoová Budoucí paní Russoová Jana Aston

(SPOILER) To bylo rychlé čtení. Romanci s nulovou přitažlivostí nebo jiskřením mezi hrdiny jsem ještě nečetla. Možná pohled Warena by tomu dodal na čtivosti. Myšlenky a monology a vůbec jednání hrdinky byli nad moje síly. Nemám nic proti ztřeštěným a nervózně ukecaným ženám, ale tohle byla fakt blbosti plácající puberťačka a ne sedmadvaceti letá ženská. Nejlepší byl Miller, který ač puberťák měl více rozumu než ona. Bohužel mě snad tentokrát nejvíc zajímala ta její práce a všechno to okolo místo hlavní dvojice. Velké zklamání a že já nemám v tomto žánru vysokou laťku.

15.06.2024 2 z 5

Ochránce v pokušení Ochránce v pokušení Jennifer L. Armentrout

To nejlepší na konec.

14.06.2024 5 z 5

Nejlepší omyl mého života Nejlepší omyl mého života T. Gephart

Příjemná romantika. Trochu mě rozčilovala Zara. Ty její protichůdné myšlenky a jednání mi fakt lezly na nervy. Jinak ostatní postavy a hlavně Lincoln byly fajn.

13.06.2024 4 z 5