Havrnka

Knihu jsem jednou odložila, nemohla jsem se do ní začist. Nakonec jsem se rozhodla , protože se mi hodila do výzvy. Příběh je dost rozvláčný, ale líbilo se mi prolínání minulosti a přítomností.

Pokračování líčení života Williama Marshala. Strhující příběh plný emocí.

Pokračování historického románu z Anglie 12.století. Na pozadí událostí autorka líčí životní příběh největšího rytíře Williama Marshala.

Trochu jiná Tess Gerritsen, ale stejně dobrá. Těším se na pokračování.

Tuto knihu od Nory Roberts jsem již četla, ale ráda jsem se k ní vrátila. I teď jsem se mi moc líbila.

Tento díl o kouzelné Paříži se mi líbil víc než předchozí kniha.

Poutavě popsaná krajina Japonska i jeho tradiční zvyky. A jako vždy láska.

Hezký popis drsné, ale i krásné krajiny. Drsné podmínky pro život a přesto i zde vykvete láska.

Především velký obdiv a uznání lékařem a poděkování autorovi. Doporučuji.

Hezká česká detektivka s elegantním vyšetřovatelem - kapitánem Exnerem. Klasika pana V.Erbena.

Už dlouho jsem nečetla knihu od Candice Proktor. A opět to bylo krásné. Chvílemi drsné, ale i hřejivé a plné lásky. Romantika doporučuji.

Knihu mi zapůjčila sestra. Tři povídky, trochu o vztazích mezi lidmi než detektivky v pravém smyslu slova. Na textu je znát, že byl napsán v sedmdesátých letech. Přesto se kniha četla celkem dobře.

Napínavý román z anglických dějin odehrávající se v 9.století. Román plný intrik, bitev, tvrdého života a politikaření. Děj měl náboj a dobře se odvíjel.
Chtěla bych si přečíst i pokračování, tak věřím, že se mi podaří knihu sehnat.

Dlouhý rozjezd příběhů. Trochu romantiky i dobrodružství.