Havrnka komentáře u knih
Tento díl se mi líbil víc než první. Ten jsem četla ještě před tím, než jsem se připojila ke čtenářské výzvě.
Děj měl větší spád, napínavé pasáže. Tentokrát jsem se v pachateli spletla.
Mě se kniha moc líbila. Plná fantazie, tajemství a napětí. Brzy se pustím do dalšího pokračování.
Nejlepší z trilogie s kriminalistkou Linhartovou. Strhující děj a velmi smutný závěr.
Trilogii paní Trpkové hodnotím celkově jako zdařilou.
První kniha s kriminalistkou Linhartovou se mi líbila víc. Zde se děj rozbíhá pomalu a není tak strhující jako v první knize.
Je hezké, když můžeme nahlédnout do naší minulosti.
Marťan byla moje první kniha sci-fi literatury. Nemám moc fantazie, ale děj knihy mě vytáhl do boje za záchranu astronauta. Za mě moc zajímavé.
Četla jsem do výzvy. Tato kniha je první kterou jsem od S.Kinga četla. Povídkové knihy moc nevyhledávám a nejlepší se mi jevila povídka, která dala název celé knize.
Nemám ráda psychologické příběhy. Ale z této knihy se vyloupl docela dobrý detektivní román. A mě i hodně překvapil i závěr příběhů, který jsem nepředvídala.
Četla jsem hodně knih T.Gerritsen, ale tato mě moc nebavila. Napětí skoro žádné, hlavní hrdinka byla hodně sebestředná a závěr předvídatelný.
Jak jinak než romantika, když se děj odehrává na divokém západě. Hezké čtení na léto.
Wow!!! Opět 1*. Napínavý děj, který se stupňuje i zvláštním prolínáním přìtomnost s minulostí. Doporučuji
Kniha mě moc nenadchla. Zvláštní detektiv, zajímavé odhalení pachatele.