Havrnka komentáře u knih
Knížka se mi velmi líbila. Nedovedu si představit, že bych žila v takové době. Velmi poutavý příběh popisující tvrdý život v době hladomoru. Doporučuji k přečtení
Jsem milovnicí detektivních příběhu, ale četla jsem lepší a napínavější.
Toto byla moje druhá kniha od Keleový. I tuto jsem přečetla jedním dechem. Zajímavý pohled na život mladé rodiny, jejich tužby a potřeby. Pokud se člověk dokáže rozhlížet kolem sebe, zaznamená podobné situace i v reálném životě. Ale jen málokdo řeší svou situaci tak, jako hlavní hrdinka.
Doporučuji jako dobré oddechové čtení na dlouhé zimní večery :0))
Pro mne dobré oddechové čtení, které jsem si přibalila na dovolenou. Příběh se pozvolna rozvíjí. Někomu asi bude vadit, že hlavní hrdinka je ponořená do sebe a své minulosti. Myslím si, že je to pochopitelné po tak velké životní ztrátě. Ale konec dobrý!
Já měla větší problém s drobnými chybami v textu.
Doporučila bych dál!!!!
Úsměvné oddechové čtení. Chvílemi mimo realitu - Himmlerovo apartmá s kachlíky s hákovými kříži by zajisté "nepřežilo" komunistickou éru- ale jinak celkem dobré Doporučila jsem kamarádce.
Mám ráda knihy Jude Deveraux a v minulosti sem přečetla většinu jejich knih u nás vydaných. Jen se mi nikdy nepodařilo sehnat tuto knihu. Jsem ráda, že jsem měla možnost si jí přečíst, protože opět nezklamala. Prolínání časů moderních a středověkých bylo úchvatné. Čtenář je postupně do děje vtahován a já měla pocit, jako bych s hrdinkou byla v šestnáctém století a živě jsem si představovala Nicholase, jak "zápasí" s modernem. DOPORUČUJI K PŘEČTENÍ
Moje první kniha od p. Vondrušky. Jednoduché odpočinkové čtení.
Moje první kniha od Jojo Moyes. Ze začátku jsem se trochu špatně orientovala a čtení mi nešlo, ale pak mne příběh pohltil a knihu jsem dočetla jedním dechem.
Už se těším na další knihy této autorky-věnovala jsem 2 dceři pro radost. Tak se snad podělí :D)
Mám ráda toto oddechové čtení. P? ři takto napsané knize, člověk zapomene na nepříjemnosti pracovního dne.