Havrnka komentáře u knih
Dalo se to číst s lehkostí. Čtenáře autor nutí přemýšlet o smyslu svého života. Ale příběh byl bez konce.... A to nemám ráda.
Ráda jsem se k této knize po dlouhých letech vrátila. Dodnes umím většinu veršů zpaměti.
Každá mladá dívka by ráda poznnala alespoň kousek takové vášně, kterou vsobě měla Manon
Ať se na mě paní Třeštíková nezlobí, ale tato kniha se jí nepovedla. Vůbec jsem se nemohla začíst. Některé stránky četla i dvakrát, protože mi nedávaly smysl.
Hezké oddechové čtení.
Pod pojmem světový bestseller si vybavuji strhující příběh od začátku až po samý konec. V této knize se mi to nepodařilo. Četla jsem i lepší.
Toto byla moje druhá kniha autorky. Trochu temný příběh odkrývající starou rodinnou historii.
Již po několikáté jsem četla tuto knihu a jako vždy jsem byla uchvácena. Vynikající vypravěčské umění pana Waltariho.
Za mě jednička. Bylo zde napětí, přátelství, romantika i překvapení. Přečteno jedním dechem.
Nová kniha Tess Gerritsen je tentokrát z lékařského prostředí. Ale i tento děj je napínavý a ke konci gradující. Přečetla jsem ji jedním dechem. Doporučuji !!!
Krásná kniha o odvaze invalidního člověka poprat se s osudem. Knihu jsem již četla po jejím prvním vydání a opět jsem nebyla zklamaná. Doporučuji.
Tuto knihu Wilbura Smitha jsem četla již po jejím prvním vydání u nás. Mě připadala strhující a napínavá. Je trochu odlišná od jeho ostatního díla, které jsem přečetla snad celé.
Krásná, s nadhledem a s trochou humoru,kniha o vztazích mezi muži a ženami. Doporučuji.
Tak to bylo WOW!! Opět ten správný Bryndza. Moc dobré, napínavé a i zamotané. Tentokrát jsem pachatele uhodla!!!
Tato kniha s Kate Marshall outdoorové byla o 100 % lepší než první díl. Napětí se postupně zvyšovala a nedalo se od knihy odtrhnout. Už se chystám na další pokračování.