Havrnka Havrnka komentáře u knih

Úkryt Úkryt Nora Roberts

Krásná, čtivá kniha. Napětí s romantikou!! Paní Roberts umí.

21.05.2022 5 z 5

Vévoda v pravý čas Vévoda v pravý čas Janna MacGregor

Krásná, jemná oddychovka.

18.05.2022 5 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Toto byla moje druhá kniha autorky. Trochu temný příběh odkrývající starou rodinnou historii.

16.05.2022 4 z 5

Egypťan Sinuhet Egypťan Sinuhet Mika Waltari

Již po několikáté jsem četla tuto knihu a jako vždy jsem byla uchvácena. Vynikající vypravěčské umění pana Waltariho.

16.05.2022 5 z 5

Lest Lest Sandra Brown

Za mě jednička. Bylo zde napětí, přátelství, romantika i překvapení. Přečteno jedním dechem.

05.02.2022 5 z 5

Smrtící skalpel Smrtící skalpel Tess Gerritsen

Nová kniha Tess Gerritsen je tentokrát z lékařského prostředí. Ale i tento děj je napínavý a ke konci gradující. Přečetla jsem ji jedním dechem. Doporučuji !!!

03.02.2022 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Takové oddechové čtení na zimní dny.

01.02.2022 4 z 5

Skleněný vrch Skleněný vrch František Niedl

Krásná kniha o odvaze invalidního člověka poprat se s osudem. Knihu jsem již četla po jejím prvním vydání a opět jsem nebyla zklamaná. Doporučuji.

31.01.2022 5 z 5

Nenasytný jako moře Nenasytný jako moře Wilbur Smith

Tuto knihu Wilbura Smitha jsem četla již po jejím prvním vydání u nás. Mě připadala strhující a napínavá. Je trochu odlišná od jeho ostatního díla, které jsem přečetla snad celé.

27.01.2022 5 z 5

Statek je rodu ženského Statek je rodu ženského Kateřina Vágnerová

Krásná, s nadhledem a s trochou humoru,kniha o vztazích mezi muži a ženami. Doporučuji.

04.01.2022 5 z 5

Ztracená Ztracená Anna Ekberg

Napínavá, velmi čtivá kniha. Doporučuji.

31.12.2021 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Tak to bylo WOW!! Opět ten správný Bryndza. Moc dobré, napínavé a i zamotané. Tentokrát jsem pachatele uhodla!!!

09.12.2021 5 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Tato kniha s Kate Marshall outdoorové byla o 100 % lepší než první díl. Napětí se postupně zvyšovala a nedalo se od knihy odtrhnout. Už se chystám na další pokračování.

30.11.2021 5 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Dobrý. Takový sladkohořký, ale opravdu dobrý!! Doporučuji.

24.11.2021 5 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Nejsem milovnicí psychologických příběhů. Ze začátku knihy se mi do děje nedařilo proniknout. Několikrát jsem i byla přesvědčená, že přestanu číst. Ale "něco.." mi nedalo a já pokračovala. Nakonec se mi příběh nezdál ani tak hrozný.

17.11.2021 4 z 5

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Moje první kniha autorky. Kniha mě velmi mile překvapila. Děj detektivky byl plný napětí a hlavně se odehrával v krásném prostředí Beskyd.

11.11.2021 5 z 5

Imitátor Imitátor Daniel Cole

Tak mě se Imitátor nelíbil. Děj mi připadal roztříštěný a nijak napínavý. Zatím nejlépe z krimipříběhů D.Cola považuji Hadrového panáka.

30.10.2021 2 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

(SPOILER) Kniha opět nezklamala. Napínavý, místy až děsivý děj. U tohoto dílu jsem špatně odhadla pachatele. Můj typ byl Dennis, ale skutečný pachatel mě překvapil. Opět struhující dílo. Děkuji autorům.

21.10.2021 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Opět strhující čtení. Jsem ráda, že takoví zločinci,jako byl Jurek Waltera, jsou pouze literárními postavami.

15.10.2021 5 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Pomalejší rozjezd děje, ale postupně začne gradovat! Chvílemi jsem měla i husí kůži. Opět jednička!!!

03.10.2021 5 z 5