Havrnka komentáře u knih
Paní Klevisová si ceny za nejlepší české detektivky právem zaslouží!!! Skvělé čtení!
Tuto knihu jsem četla jen díky výzvě. Vnoučkovi se sice líbila, hlavně obrázky, ale mě tam chyběl konec....
Opět nádherná kniha. Pokračování Řeky bohů odehrávající v současnosti. Strhující děj.
Kniha je nabitá stupňovaným napětím. Chvílemi jsem se bála obrátit stránku, abych se "vyhnula" další brutální vraždě. Opravdu mi běhal mráz po zádech!!!
Nemám ráda psychologické dramata jak v knihách, tak ani ve filmu. Ale tento román se četl dobře a nakonec se mi moc líbil.
Skvělé čtení. S minimem postav autorka napsala strhující příběh. Pachatele jsem odhadla, ale se spolupachatelem jsem měla trochu dilema. Úžasná kniha.
Tak zase jedna z knih, která polechtá bránici. Skvělé.
Krásný příběh odehrávající se na pozadí francouzské revoluce. Velmi příjemné čtení.
Hezky zpracované. Děj má spád a nechybí ani romantika.
Přátelé, moc dobré!!! "Starý" dobrý Bryndza je zpět! Krátké kapitoly dávají ději spád a napětí, a to pan Bryndza umí. Doporučuji
Moje první kniha od paní Kornerové a moc se mi líbila. Velmi poutavý příběh rodiny, který se odehrává na pozadí nelehkého období našich dějin. Všem doporučuji k přečtení.
Na prvotinu autorky celkem dobré. V příběhu se prolíná současnost s minulostí, jeho rozuzlení celkem překvapivé.
Hezké čtení. Nebylo vůbec "lechtivé", jako ostatní knihy autorky, které jsem četla. I toto, tak trochu vážnější téma, paní Probstová napsala poutavě. Hezky vykreslila italské památky a přírodu. Doporučuji!!!
Nádherné a poutavé vyprávění o spisovatelově dětství, rodičích, sourozencích a příteli Lilim. O jejich dobrodružstvích o prázdninách a víkendech na jejich venkovském stavení. Knihu jsem četla hned po jejím druhém vydání a stále se k ní ráda vracím.
Romantická kniha pro ponuré podzimní večery. Velmi se mi líbil popis procházek Kodaní, že jsem měla chuť se do tohoto města vypravit.
Hezký, čtivě napsaný příběh. Knihu jsem četla poprvé skoro před čtyřiceti lety a I dnes jsem jičetla jedním dechem.