helča5 komentáře u knih
dobře se četla,zajímavý příběh a velmi dobře vymyšlený konec,skvělé.
Dobře se četla,poznala jsem vraha docela brzy,na léto ok.
Přečetla jsem oba dva díly,obě knihy se mi moc líbily,skvěle se četly,doporučila mi je naše paní knihovnice,začala jsem číst po delší době a nelituji,skvělý relax a pohoda.
i když historický román,je plný napětí,nemohla jsem se od něj odtrhnout a konec mě dostal,nečekala jsem to,napětí a intriky zde vládnou,bezva čtení
knihu jsem přečetla za pár dní a nemohla jsem se od ní odtrhnout,stále jsem čekala,kdy Němci odhalí zakázanou lásku.Byl by to zajímavý film.
marice náhle skončí klidný život a musí se po smrti sestry a zetě postarat o malou Violku,do toho chodit do práce,zjišťuje,že vyvalí se naníchovávat dítě není lehká věc,valí se na ní spousta problémů,ale vše ustojí.Skvělé čtení,doufám,že autorka bude pokračovat v psaní.
Skvělá,zábavná,poučná.I já jsem se odstěhovala za mužem na venkov,porodila 3 děti a poznala,jak chutná čerstvá zelenina a ovoce,jaké dobroty se dělají z obyčejných brambor,ale jaká je to dřina se starat opole a zahradu.Přečetla jsem ji za 2 večery a moc mě pobavila.
Mám tuto autorku ráda,ale toto je 1.kniha,která nenaplnila mé očekávání,Blanka je žena,která většinou myslí jen na sebe a vytěžuje z dobroty lidí kolem sebe,kniha mě zklamala.
skvělá, čtivá, napínavá, mrazivá, naučná, mimořádná kniha, jsem nadšená a doporučuji
Napínavé čtení,zajímavé vyústění,historie,super
Tato kniha je odpočinková,nikdo v ní nemůže hledat nějaké napětí,Eliška se rozhodla odejít z velkoměsta na malé město a prožívat životy svých rodičů,milenců a kamarádek a hlavně hledá sebe samu.Není lehké vrátit se do místa svého dětství a zjisit,že všechno je jinak,román je celkem vtipně napsaný.
Mám ráda tuto autorku,zápletka je zajímavá,ale vzpomínek na náhle mrtvého otce,je zde moc,vím,co dokáže udělat smrt s rodinou,ale hlavní hrdinka není sama,má rodinu,o kterou se může opřít a přesto pomoc odmítá.
Přečetla jsem všechny detektivky od Bryndzy,ale tahle je nejdrsnější,skoro vždy je obětí žena,jejich nenávist pachatele k nim je šílená,chtělo by to asi trochu ubrat na způsobech mučení a udělat Eriku trochu šťastnou,jinak ok.
Napínavý příběh,plný vzácných rad,týkajících se použití bylin,nevědomost lidí a jejich odsouzení druhých.Zajímavé čtení
skvělá detektivka,napětí,překvapení,na léto-ideální,určitě si přečtu další knížky od tohoto autora
kniha o životě ženy,která si postupně uvědomuje,co je láska,prožívá svůj život,jako každá z nás,jen té nevěry tam mohlo být méně
Kniha se skvěle četla,mám knihy této autorky moc ráda a sledovat život hlavní hrdinky Teresy mě bavilo,doporučuji.
Příběh dvou sester,které mají každá svůj život a uznávají jiné hodnoty.Jana-úspěšná právnička zklamaná manželem a až po průšvihu poznávající svého syna a Lucie,která dostává rány od života,ale vždy si dokáže poradit.Ne každý,kdo vypadá šťasný,se tak musí i cítit.
Málá knížečka plná lásky a citů.Ukazuje,jak se ženy dokážou vzdát skoro všeho ve prospěch dítěte,třebas nevlasního,aby byl život šťastný.