helča5 helča5 komentáře u knih

Noc s ďáblem Noc s ďáblem Václav Gruber

dobře se četla,zajímavý příběh a velmi dobře vymyšlený konec,skvělé.

23.07.2016 3 z 5

Boty do nebe Boty do nebe Jarmila Pospíšilová

Dobře se četla,poznala jsem vraha docela brzy,na léto ok.

10.07.2016 3 z 5

Děkuji, sestřičko... Děkuji, sestřičko... Hana Marie Körnerová (p)

Přečetla jsem oba dva díly,obě knihy se mi moc líbily,skvěle se četly,doporučila mi je naše paní knihovnice,začala jsem číst po delší době a nelituji,skvělý relax a pohoda.

08.05.2016 5 z 5

Dvojí ortel Dvojí ortel Jana Pažoutová

i když historický román,je plný napětí,nemohla jsem se od něj odtrhnout a konec mě dostal,nečekala jsem to,napětí a intriky zde vládnou,bezva čtení

11.10.2022 5 z 5

Černá a purpurová Černá a purpurová Wojciech Dutka

knihu jsem přečetla za pár dní a nemohla jsem se od ní odtrhnout,stále jsem čekala,kdy Němci odhalí zakázanou lásku.Byl by to zajímavý film.

02.03.2021

Violka: Román o hledání domova Violka: Román o hledání domova Mirka Skočílková

marice náhle skončí klidný život a musí se po smrti sestry a zetě postarat o malou Violku,do toho chodit do práce,zjišťuje,že vyvalí se naníchovávat dítě není lehká věc,valí se na ní spousta problémů,ale vše ustojí.Skvělé čtení,doufám,že autorka bude pokračovat v psaní.

04.06.2019 5 z 5

Život, na který metr nestačí Život, na který metr nestačí Karolina Mikšíková

Skvělá,zábavná,poučná.I já jsem se odstěhovala za mužem na venkov,porodila 3 děti a poznala,jak chutná čerstvá zelenina a ovoce,jaké dobroty se dělají z obyčejných brambor,ale jaká je to dřina se starat opole a zahradu.Přečetla jsem ji za 2 večery a moc mě pobavila.

10.05.2019 5 z 5

Sítě z pavučin Sítě z pavučin Táňa Keleová-Vasilková

Mám tuto autorku ráda,ale toto je 1.kniha,která nenaplnila mé očekávání,Blanka je žena,která většinou myslí jen na sebe a vytěžuje z dobroty lidí kolem sebe,kniha mě zklamala.

20.04.2019 2 z 5

Krev a stříbro Krev a stříbro Sabine Ebert

skvělá, čtivá, napínavá, mrazivá, naučná, mimořádná kniha, jsem nadšená a doporučuji

02.02.2019 5 z 5

Katova dcera a hra se smrtí Katova dcera a hra se smrtí Oliver Pötzsch

Napínavé čtení,zajímavé vyústění,historie,super

01.01.2019 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Tato kniha je odpočinková,nikdo v ní nemůže hledat nějaké napětí,Eliška se rozhodla odejít z velkoměsta na malé město a prožívat životy svých rodičů,milenců a kamarádek a hlavně hledá sebe samu.Není lehké vrátit se do místa svého dětství a zjisit,že všechno je jinak,román je celkem vtipně napsaný.

28.12.2018

Jsi jako slunce Jsi jako slunce Táňa Keleová-Vasilková

Mám ráda tuto autorku,zápletka je zajímavá,ale vzpomínek na náhle mrtvého otce,je zde moc,vím,co dokáže udělat smrt s rodinou,ale hlavní hrdinka není sama,má rodinu,o kterou se může opřít a přesto pomoc odmítá.

18.11.2018 3 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Přečetla jsem všechny detektivky od Bryndzy,ale tahle je nejdrsnější,skoro vždy je obětí žena,jejich nenávist pachatele k nim je šílená,chtělo by to asi trochu ubrat na způsobech mučení a udělat Eriku trochu šťastnou,jinak ok.

04.11.2018

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Napínavé,čtivě psané počtení,zajímavé rozuzlení,super

07.10.2018 5 z 5

Katova dcera Katova dcera Oliver Pötzsch

Napínavý příběh,plný vzácných rad,týkajících se použití bylin,nevědomost lidí a jejich odsouzení druhých.Zajímavé čtení

28.07.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

skvělá detektivka,napětí,překvapení,na léto-ideální,určitě si přečtu další knížky od tohoto autora

15.07.2018 5 z 5

A co s tím má společnýho láska? A co s tím má společnýho láska? Anna Tůmová

kniha o životě ženy,která si postupně uvědomuje,co je láska,prožívá svůj život,jako každá z nás,jen té nevěry tam mohlo být méně

07.05.2018 5 z 5

Pozlacená klec Pozlacená klec Hana Marie Körnerová (p)

Kniha se skvěle četla,mám knihy této autorky moc ráda a sledovat život hlavní hrdinky Teresy mě bavilo,doporučuji.

09.09.2017 5 z 5

Pod hvězdou bláznů Pod hvězdou bláznů Jarmila Pospíšilová

Příběh dvou sester,které mají každá svůj život a uznávají jiné hodnoty.Jana-úspěšná právnička zklamaná manželem a až po průšvihu poznávající svého syna a Lucie,která dostává rány od života,ale vždy si dokáže poradit.Ne každý,kdo vypadá šťasný,se tak musí i cítit.

13.08.2017 3 z 5

Příliš osobní známost Příliš osobní známost Eva Urbaníková

Málá knížečka plná lásky a citů.Ukazuje,jak se ženy dokážou vzdát skoro všeho ve prospěch dítěte,třebas nevlasního,aby byl život šťastný.

22.07.2017 5 z 5