helenkan komentáře u knih
Myslím,že jsem četla od autorky lepší. Tahle mě zrovna moc neuchvátila,ale přečíst se dala.
Tak tohle jsem nečekala. Opravdu krásné čtení. A docela jsem se přistihla, že přemýšlím o čase, který nám utíká jak zběsilý. A to jejich muzicírování jsem měla přímo před očima. Moc hezky napsaná knížka.
Ráda čtu tuhle spisovatelku. Někdy se mi to líbí víc někdy méně. Tohle bych zařadila mezi ty slabší,ale jen o chlup.
Začátek pro mě trošku nudnější. Nemusím zrovna tak podrobný popis krajiny kudy všude Patricia projížděla. Jinak je to tak docela pohádkový příběh. Měla asi štěstí jak jí všechno vycházelo a všichni, které potkávala byli perfektní. Tak nějak fakt pohádka pro nás romantické čtenářky co se občas rády zasníme. A k odpočinku čtení tak akorát. :-)
Mě se tahle série FBI líbí. Ani tenhle díl mě nezklamal.
Tak tohle mě vůbec nenadchlo. Párkrát jsem to chtěla i odložit,ale kvůli výzvě jsem to přetrpěla. Nudné.
Mě se to líbilo. Docela zajímavý příběh. Jsem zvědavá na druhý díl.
Zase jedna hrdinka se zdravým rozumem a jeden neodolatelný hrabě. Pěkná romantika. Líbilo. :-)
Tohle mě bavilo. Možná jsem našla další oblíbenou spisovatelku.
Tuhle knihu jsem četla už hodně dávno a můžu říct,že mi straší v hlavě ještě dnes. Nikdy bych se nepřinutila číst ji znovu.
Celá doktorská série je naprosto bezvadná,ale tenhle díl pro mě nebyl zrovna ten pravý. Já prostě nejsem povídkový fanda.
Škoda že jsem to nečetla v mládí. Jsou tam docela dobrý rady,jak ty chlapy prokouknout. :) Jen nevim jestli by mi to tenkrát k něčemu bylo. Když se prostě zamilujem,ach jo.... Ale já se fajn pobavila. :)))