helenkan komentáře u knih
Nemůžu říct, že by mě zrovna bavila. Nejlepší na tom byl vztah mezi Eliškou a Borisem.
Číst se to dalo,ale jako bych pořád čekala něco víc.
(SPOILER) Tak tohle mě vůbec nenadchlo. Vztahy v rodinách mě docela šokovaly a ve škole to bylo stejně hrozné. Každá chtěla být nejlepší a nakonec skončily všechny stejně. Jako prostitutky. Žádnou z postav si nejde ani oblíbit. Čekala jsem něco jiného.
Nebylo to špatný,ale nějak zvlášť mě to neuchvátilo. Další díly oželím. Knížka se mi hodí do výzvy. Jesika se dostala do vězení Newgate a pak byla i deportována do australské kolonie.
Musím se přiznat,že mi byla milá Sára pěkně nesympatická. Ještě že ten konec to trochu napravil.
Tak tohle mi dalo trochu zabrat. Opravdu náročnější čtení. Asi bych si knížku normálně ke čtení nevybrala. Ale díky čtenářské výzvě jsem objevila jednu zajímavou a skvělou knihu.
Teda já mám fakt kliku,zase jsem četla poslední díl z nějaké série.:-) A myslím,že z téhle ty předešlé díly číst ani nebudu. Milá Lizzie totiž celou knížku řešila zda se má vdát za svého snoubence a nebo miluje jeho kamaráda. Takže pro mě nic moc.
A souhlasím s předešlým komentářem, spousta chyb.
Proč tyhle zamilovaný romantický příběhy skončí u vulgárního popisování milování. Je jasné,že sex k lásce patří,ale takový popis? Asi je to teď moderní,nevím. Mě to prostě pokazí pěkný pocit ze čtení. Jinak je to docela hezký příběh.
Nemůžu jinak, než opět super díl u kterého až mrazí. A další kousek odhalení z minulosti. Tentokrát Roarka a Sommerseta.
Tohle je suprový čtení. Normálně jsem to hltala. :-) Klidně bych dala i víc hvězdiček.