Heliandílci komentáře u knih
Lisa Regan napsala skvělou sérii knih a tohle je její třetí díl. Kniha mě bavila, zajímavý dej, napínavé čtení. Těším se na další čtení
Četla se mi dobře... Jen mi pořád vrtá hlavou, jak mohl vrah (kdo četli ví kdo jim byl ????) zvládnout tak brutální vraždu, jak byla hned na začátku popsána ????
No.... Nevím
Ze začátku jsem do toho byla hodně zamotana. Pak jsem ze spousty věcí nechápala.... Ale zdárně jsem knihu dočetla. A konec byl zajímavý
Kniha byla velmi zajímavá.
Od půlky jsem ji přečetla na jeden zátah.
Zajímavý děj, nečekané zvraty a překvapivý konec
Další kniha ze série - opět nezklamala... Napínavá, dobře čtivá, těším se na další díl
Zajímavá kniha. Za mě doporučuji!
Záživný děj od začátku do konce. Knihu jsem přečetla během 24 hodin.
Zajímavá, napínavá.... Myslela jsem si, že konec dopadne trochu jinak
I když mi přišel začátek knihy nesrozumitelný, po chvil mě začala bavit a mile překvapovat. Nakonec jsem knihu zhltla za 3 dny ????
Kniha byla čtivá. Děj měla zajímavý, konec s velkým zvratem. Napínavá, stručná...líbila se mi a doporučuji k přečtení
Až do konce jsem doufala v nějaký zvrat
Za me kniha o ničem....spoustu zbytečných řečí a nic neříkající omáčky kolem. Za mě tahle kniha byla jen ztráta času, vůbec mě nebavila
Super! Za mě tedy jedna z nejlepších knih, které js zatím četla. Určitě ji budu doporučovat dál....
Od začátku čtivá, napínavá s nepředvídatelným koncem. Zhltla jsem ji za 3 večery, nemohla jsem se od ní odtrhnout...
Kniha se mi moc líbila. Nabírala nečekané zvraty :) Byla napínavá. Hlavně v ní není moc jmen, což mi maximálně vyhovuje :D
Zajímavé.... Napínavé čtení s překvapivým koncem. Velice zajímavá zápletka
Osud..... Kolik lidských životů je vzájemně propleteno, aniž by měli tušení....
Kniha byla psána srozumitelně, ale moc mě dej nebavil
Něco mi vůbec nedávalo smysl....
Dobře čtivá kniha. Napínavá od začátku do konce s překvapivým závěrem