Heluše852

Zajímavý příběh, překvapivé rozuzlení, jen děj je poněkud rozvleklý. Aby se čtenář dostal do děje, musí překousat první třetinu knížky.

Super knížka. Autorka je knihu od knihy lepší a lepší. Už se těším na další. Všechny její knížky doporučuji. Je to skvělé čtení.

Vyprávění mi přišlo trošku chaotické, ale vzhledem k tomu, že jsem spolužačkou autorky, tak má kniha pro mě úplně jinou vypovídací hodnotu. V podstatě mi oživila vzpomínky na naše dětství a dospívání. A to bylo moc fajn. Pokud by Regina napsala další takovou knížku s dalšími postřehy a vzpomínkami, určitě si ji pořídím. Jen stále netuším, která z bývalých spolužaček je Soňa. Janu se mi identifikovat podařilo ;o))

Úžasná knížka. Jedna z těch, na které se nezapomíná. Silný příběh, plný utrpení.

Čtivá, pěkná knížka. Pokud autorka napíše další, určitě si jí přečtu.

Kniha se mi lîbila a určitě si přečtu i dalšî volné pokračovánî.

Super knížka. Čte se prakticky sama a nejde se od ní odtrhnout. Doporučuji!

Super knížka. Určitě si koupím další. Sice mi z kraje chvilku trvalo než jsem se začetla, ale pak jsem se nemohla utrhnout, bylo to skvělé čtení.

Kniha byla pěkná, děj napínavý, jen podle konce bych očekávala, že bude ještě pokračování. Tak uvidím....

Autor sleduje více dějových linek, ve kterých jsem se na začátku trošku ztrácela. Nicméně, jako každá severská krimi mě nezklamala. Knížka byla čtivá, vtáhla mě do děje a nemohla jsem se utrhnout. Už se těším na další pokračování.

Jako všechny knížky od Táni Vasilkové - hezké oddychové čtení

Nejdřív jsem se do ní nemohla začísta a pak jsem se nemohla utrhnout. Nedá se nic dělat, pořídím si i další díl ;o)

Ze začátku jsem byla trošku ztracená a zmatená. Děj přeskakoval z jedné linky na druhou, ale po několika více stránkách se to srovnalo, vtáhlo mě to do děje a nemohla jsem se odtrhnout. Závěr je trošku otevřený, tak doufám, že pokud bude další knížka na tuhle navazovat nevyjde až třeba za rok dva, to bych už mohla zapomenout o co šlo ;o)

Super oddychové čtení. Hlavně, když v Bertíkovi poznávám svého pejska, který sice není bígl, ale řádí úplně stejně ;o)