herotabe53

Opět musím udělit 4*/5* :-). Knížka se mi líbila, přečetla jsem jí za jeden prázdninový den. Byla jsem hrozně zvědavá, jak to dopadne! Musím říci, že je velice dobře, že jsem si nejdříve přečetla knížku a až potom podívala na film.
Ten film je podle mě něco naprosto příšerného....ale za to knížka nemůže..;)
Rozhodně přečtu další knihu od této autorky!

Podle mě další průměrná kniha od této autorky. Pobaví, ale neoslní. Zrovna ji nesjpíš už číst nebudu, moc mě neoslovila.

Co určitě musím vyzdvihnout, tak to je nečekaný závěr. Určitě to nikdy netušil, že to tak dopadne ;).
Love story s bráchou, no, nevím.. já bych nemohla, ale dejme tomu. Knížka mě velice mile překvapila, čekala jsem mnohem míň.
Doporučuju:)

Super, nenáročné čtení. Naprosto úžasné na dlouhé zimní večery:).

Úžasná knížka a musím přiznat (i když to dělám velice nerada :) ), že jsem se na konci rozbrečela. Hrozně jsem to prožívala, Lenka je fakt chudák. Ale člověk nemůže mít všechno..:) Doporučuji!

Krásné:) Hrozně se mi ta knížka líbila. A co se týká konce ..já bych se asi vzdala Anglie kvůli příteli..:)

Nela mi byla sympatická už v "Hořká chuť lásky", četla jsem jí asi před rokem a půl, tak jsem si jí musela zopakovat a poté jsem se pustila do "Postel plná růží". Knížka nezklamala, jedna z těch lepších pro mě.
Jestli se nepletu, tak Nela, Ondra a Tomáš Koubkovi se ocitají v románu "Třináctá komnata", tam jde hlavně o Tomáše:)
Ale celkově se mi ta knížka líbila, určitě si jí někdy zopakuju:)

Knížka na mě už v knihovně působila velmi hezky, má zajímavý obal.
Když jsem byla cca v půlce, tak jsem měla problém se do toho začíst. Kniha je občas docela komplikovaná, člověk musí pořád vnímat. Ale určitě doporučuju přečíst, v létě se při opalovaní hodí:)

Skvělá knížka od skvělé autorky:) Přečetla jsem si asi za 3dny a to jsem nějak moc nespěchala:)

Knížka byla fajn, velmi čtivá, člověka nutí ji dočíst až do konce na jeden nádech. Na to že má přes 300 stránek, tak jsem ji přečetla asi za 3 dny, a tojsem ještě stíhala chodit do školy! ;-D Nechci ze sebe dělat, kdoví co, ale některá slova bychopravdu nevyslovila.
Moc se mi líbilo, že to bylo o slečně, která je starší než já, ale má podobné problémy atd. Prostě knížka pro pubescenty ;-D. Některé pasáže jsou velice vtipné, to autorce odpřít nemohu .)Doporučuji.

Povahově si připadám docela stejná, ale..možná zdání klame:)

Spousta riskantních situací, spousty napětí, ano to se mi líbí.
Lucka má docela štěstí ;). Pamtuju si, že tu knížku jsem četla o letních prázdninách a byla jsem z ní opravdu nadšená.
Hezky jsem se opalovala a nemyslela na nic jiného, večer jsem zjistila, že jsem si dost slušně spálila záda..;-D

Drsné, opravdu drsné. Četla jsem to nedávno a..docela s Evou soucítím, myslím, že by se můj otec zachoval stejně, možná hůř.Bůh ví. A vůbec si nejsem jistá, že by se tak mladý kluk chtěl vázat, ale tak..dobrá.

Hlavní hrdinka měla neuvěřitelné štěstí, když toho kluka získala.
A potom neštěstí, když ho ztratila..Měla mu to říct dřív..

Knížku jsem četla teď nedávno. Je to docela fajn knížka.
Anně jsem opravdu nezáviděla pocit nejistoty, který měla Benem.
Anna mi byla sympatická, bylo to příjemné čtení.
Neměla jsem problém se do této knížky začíst.
Doporučuji.

Přečteno. Můžu si "odškrtnou" další knížku od Lanczlové. Knížka s opravdu nečekaným koncem.
Celkově je to o holce, která si po dobu románu "vystřídá" plno kluků, protože asi neví, co hledá.
Kluci si z ní dělají hadr, do kterého se jen otřou. Anrea mi moc sympatická nebyla, ale když se to překousne, tak to jde.
Je to fajn počteníčko, když venku sněží, je velká zima a čte si jen tak pod peřinou.

Přečetla jsem ji teď - ve čtrnácti. Asi jsem už moc "dospělácká" a na tohle nevěřím.

Souhlásím s komentáři dole, chtěla bych pokračování.
Byla to moje první knížka, kterou jsem četla od LL. Asi proto jsem si jí nejvíc oblíbila. Cítím podobu s hlavní hrdinkou.

Přečteno, mám na to referát a vůbec nevím, co jsem si měla odnést.

Kniha se mi líbila, ale ten začátek je bohužel poměrně zdlouhavý. Bude patřit mezi mé díla k maturitě. Velice hezká maturitní četba. Určitě ještě někdy přečtu.