Heyhey komentáře u knih
Velmi uvěřitelná možnost reality pro nás, kteří si pamatujeme. Diky autorce za připomenutí.
Při čtení mě napadly tři věci: paní spisovatelka umí skvěle psát, to o čem píše je její srdeční záležitost, musela nastudovat spoustu materiálů do hloubky. Nemůžu se dočkat třetího dílu, který zahrne padesátá léta.
Knihy této paní spisovatelky jsou čím dál lepší. Velice jsem si čtení užila. Zápletka byla promyšlená a pěkně se postupně odkrývala, i když náznaky byly roztroušeny celou knihou.
Díky.
Chci pokračování hned! Tento příběh je jako slané oříšky. Nelze přestat.
Obdivuji autentičnost autorčina stylu. Kniha mě oslovila víc než Rekonstrukce.
Život není černobílý - to umí Petra Dvořáková napsat v každé své knize. V této mě překvapilo, jak byla čtivá i přes časté detaily z medicíny.
Jednoduchý vzorec, ale perfektně čtivé zpracování. Obávala jsem se brutality, ale i ta byla v kontextu příběhu zpracována dobře. Takže za mě - 100%. - a zvláště na prázdniny doporučuji.
Dokonalost. Bonbonek. Jako detektivka takové česky normální. Ale napad a zpracování mě nadchly.
Tohle bylo tak osobní, skutečné, reálné... Opravdu spíš psychologický román. Dlouho mi to uvízlo v hlavě.
První polovina knihy nebyla sice o ničem, ale perfektně se četla. Druhá polovina byla křečovitá a jako by k předchozí části ani nepatřila. Dočetla jsem jen ze zvědavosti. Hrůza. Dohromady slabý průměr.
Překrásný příběh. Vtipné, milé, neokoukané. A dotažené do konce!
Postupné rozkrývání faktů i charakterů. Zajímavá parta vyšetřovatelů. Skvělé čtení, hned jdu na další díl.
Deset hvězd. Kniha je velmi čtivá, autor postihuje detaily, věnuje se lidem, kteří se objevují a zároveň se mu daří děj udržet pohromadě a nerozpliznout. Z knihy je patrné, že autor čerpal z mnoha zdrojů (archivy, paměti, dokumenty) a povedlo se mu utvořit plastický obraz doby. Doporučuji všem učitelům dějepisu a občanské nauky jako povinnou četbu. Díky Marku.
Čtení jsem si bezvadně užila. Neobvyklý sloh a skladba vedly k neobvyklému konci. Za mě super na dovolenou.