Hkk935 Hkk935 komentáře u knih

Jatka Jatka Lee Child

Velmi povedená kniha, děj je rychlý, akční, sem tam humorný, sem tam smutný, ale výborný. Je jasné, že hrdina je víc než obyčejný člověk, ale to prostě do knihy patří. Těším se na další díl

08.09.2024 5 z 5

Vražedná temnota Vražedná temnota Lisa Regan

Skvělý příběh, do samého konce není nic jisté.

11.08.2024 5 z 5

Ani slovo Ani slovo Patricia Gibney

Smutné téma, jako rodič jsem to asi vnímala více. Překvapivé rozuzlení, vraha jsem netipla. Lottie mám ráda, je svá, a to je dobře.

02.08.2024 5 z 5

Sucho Sucho Jane Harper

Jsem mile překvapena, nečekala jsem nic dech beroucího, ale začetla jsem se na tolik, že jsem to vzala jedním dechem. Vrah byl překvapení. Doporučuji! A já jdu na další díl :-)

19.07.2024

Noční návštěvník Noční návštěvník Jeffery Deaver

Připojím se k ostatním, začátek knížky takový nijaký, úvahy zámečníka mě místy nudily, asi v půlce už mě to ale vtáhlo a byla to klasika, kterou člověk očekává. Přečetla jsem téměř celou sérii, ani nevím jak, ale zapomněla jsem přečíst 14 případ... A ráda se k němu vrátím, ale dám si teď od Rhyma pauzu, je to potřeba. Každopádně můžu říct, že je to velmi povedená série, někdy lépe, někdy hůře a někdy mistrně.

16.07.2024 4 z 5

Komunita truchlících Komunita truchlících Jeffery Deaver

Velmi působivé téma, děsivé téma, trochu mě nudily detaily ze sekty, ale chápu, že to tam autor musel napasovat, aby si čtenář mohl okusit, jestli těm blábolům může někdo věřit.

23.06.2024 5 z 5

Poslední důkaz Poslední důkaz Jeffery Deaver

Líbí se mi svědomí hlavního hrdiny (samozřejmě je to dost pohádkové), v dnešní zvláštní době je to prostě dokonalý člověk, morálně pevný, zvládá spousty situací, je svým pánem... proto se mi knížka líbila. V reálném životě by asi nebylo jednoduché toto všechno zažít a přežít. Líbí se mi rady otce "Ashe" ...jeho nikdy, je prostě skvělé.

23.06.2024 5 z 5

Hra na nikdy Hra na nikdy Jeffery Deaver

Libilo se mi to, je to jiné než Lincoln, ale dobře se to četlo. Colter je sympatický, tajnůstkářský, ale nohama na zemi. Dávám určitě plus za to, že ne všechno se mu povedlo... Jdu na další díl

10.06.2024 5 z 5

Poslední hodina Poslední hodina Jeffery Deaver

Je pravda, že předchozí díly, možná hlavně začátek série, byly nejlepší. Je těžké ve vysoké laťce udržet tempo. Takže, i když to bylo slabší, pořád je to fajné čtení. Jo a ta zmínka na konci o Praze, snad i potěšila...kdo ví co se nám tady honí za lumpy :-).

05.06.2024 4 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Celá série je opravdu skvělá, chytne a nepustí, bohužel tento díl mě nemohl pustit, protože mě ani nechytl. Téma výborné, skvělé, člověk hned přemýšlí co má doma... Ale nějak mi nesedlo poskládání celé knížky, několik linií, pasáže o ničem, takže první kniha, která zůstala nepřečtená. Nejde to, zvládla jsem asi 350 stran, ale dál už to nejde. Dvě hvězdy za téma.
Nakonec jsem to nevzdala a dočetla a závěr se mi libil, možná to chtělo pauzu

09.05.2024 4 z 5

Rozbité okno Rozbité okno Jeffery Deaver

Zase skvělé čtení, výborné téma - člověk si opravdu uvědomí, že soukromí už dávno není samozřejmostí, bohužel.

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Napínavé, velmi dobře se to četlo. Rozuzlení překvapivé, samozřejmě jsem tipovala, ale zase vedle :-).

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Velmi povedené, jako rodič jsem se dostala do dvou rovin...jsem matka, která zjistí, co je její dítě schopné udělat... zešílela bych a druhá rovina...ta hrůza, když jde o vaše dítě, a o malé dítě...zase bych zešílela. Takže jsem četla a četla a četla a přečetla to opravdu za dva dny, nedalo se přestat.

Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Zase skvělé a zase jsem byla vedle, protože tomu prvnímu rozuzlení jsem opravdu uvěřila. Baví mě, že to není jen obyčejná detektivka, ale je tady vždy spousta věcí, které autor vysvětlí, proč a čím je to tak, jak to navazuje na další věci. Třeba detail kalendářů (vůbec jsem netušila, že Francie měla 14 let svůj, a že byl...no fakt překombinovaný), prostě super čtení a jdu hned na další... čte se to prostě samo.

17.03.2024 5 z 5

Tanečník Tanečník Jeffery Deaver

Opět velmi napínavé čtení, autor je genius na zápletky. Líbí se mi, že když si myslím, že už vím, tak hodně rychle zjistím, že vlastně vůbec nic nevím :-)

11.03.2024 5 z 5

Kříže u cesty Kříže u cesty Jeffery Deaver

Za mě: povedený druhý díl, Kathryn je sympatická a inteligentní. Téma velmi zajímavé, i když jde technika a svět PC mílovými kroky kupředu, tak je to pořád velmi aktuální.

20.01.2024 5 z 5

Spící panna Spící panna Jeffery Deaver

Uf, začátek - nic moc, nemohla jsem se začíst, ale velmi se mi líbí kinezický rozbor, autor jde opravdu do detailu, takže díky tomu jsem četla dál a pak najednou, ani o tom nevím, jsem hltala...ještě stránku, ještě jednu a na jednou jsem to dočetla. Samozřejmě, že je na konec všechno úplně jinak. Takže jdu na další díl.

13.01.2024 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Tak tohle bylo opravdu skvěle napsané, zatím bych řekla i nejlepší kniha série, rozuzlení příběhu mě překvapilo. Těším se na další díl.

13.09.2023 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Zajímavé téma, i když celkem brzy víte kdo je vrah, neubírá to na napínavosti. Smutný konec

13.09.2023 5 z 5

Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Velmi dlouho člověk neví a je překvapen, kdo za tím stojí, tolikrát už si myslí, že ví a vždycky ne.

07.09.2023 5 z 5