hnatlubo komentáře u knih
Dobře napsaná kniha, která se snaží o objektivitu. Ne vždy se jí to, ale podaří. Místy až příliš adoruje protiputinovskou opozici.
Velmi komunistickou propagandou načichlá kniha, kterou by bylo možné brát vážně začátkem osmdesátých let minulého století. V kontextu dnešní doby je to brak, který po přečtení jednoduše vyhazuji do popelnice.
Průměrná encyklopedie popových hvězd.
Ze všech povídek jezdí mráz po zádech. Měla by to být povinná četba pro naše politiky.
Výborný rozhovor s legendou hudební publicistiky
Zatím jsem neměl sílu knihu dočíst, možná se k ní v budoucnu vrátím.
Zajímavě napsaná kniha, její grafické zpracování je však dost 'bulvární' což by někoho mohlo od jejího čtení odradit.
Výborná kniha o jedné z kapel, které tvořily historii světového rocku.
Snad proto, že znám film, jsem se knihu nedonutil dočíst. Nicméně, dávám si jako závazek si Švejka v některém vydání přečíst celého.
Hodně pěkně a zajímavě napsaná kniha.
Pokud člověk odhlédne od ideologického hlediska jde o zajímavě napsanou špionážní literaturu. Ale protože má tato knížečka výrazně propagandistický charakter, jde o naprostý brak. Zdá se mi, že důležitost komunistického agenta je zde velmi zveličena. Bylo by dobré skutky tohoto agenta porovnat s historickými fakty.
Téma knihy je bezesporu zajímavé, bohužel ne úplně dobře zpracované. Nepochopil jsem například proč autor neudává jména osob. Když už někoho má jmenovat napíše pouze počáteční písmeno příjmení.
O téhle knížce jsem slyšel dost chvály. Bohužel mě nezaujala, četla se mi dost těžce. Tentokrát jsem jí nedočetl. Možná se k ní v budoucnu vrátím.
Málo kdy se stane, že knihu nedočtu, tahle se byť je tenká dočíst prostě nedala. Měl jsem pocit, že čtu nějaké nepovedené kázání.