hnilda3 hnilda3 komentáře u knih

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Pěkné doplnění celé série :).

26.10.2019 5 z 5

Děti, které přežily Mengeleho Děti, které přežily Mengeleho Eva Mozes Kor

Zase jen mohu napsat jako u jiných knih s podobnou tematikou, že obdivuji ty, co prežili.

23.08.2019 5 z 5

Prošel jsem peklem Osvětimi Prošel jsem peklem Osvětimi Kazimierz Tymiński

Zajímavé čtení z pohledu nežidovského vězně v Osvětimi.

22.08.2019 5 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Oddychové čtení, ale pěkné, ráda si přečtu další díl.

14.08.2019 5 z 5

Stíny v ráji Stíny v ráji Erich Maria Remarque (p)

Bohužel tohle byla první kniha od Remarqua, která mě pořádně nechytila. Přišla mi zdlouhavá. Příběh zajímavý, ale určitě bych ho znova nečetla.

02.05.2019 3 z 5

Čokoláda Čokoláda Joanne Harris

Velmi zajímavá kniha.

22.06.2018 5 z 5

Znovu já Znovu já Gayle Forman

Kniha se mi četla dobře, téma bylo zajímavé, i když konec byl trochu předvídatelný.

22.02.2018 5 z 5

Polibek v New Yorku Polibek v New Yorku Catherine Rider

Hodnotím průměrně... Příběh byl pěkný, klasicka romantika, ale bylo to dost předvídatelné. Kdyby nebylo v části názvu Zimní romance, asi bych si skoro nevšimla, že se to odehrává v zimě. Jen občas zmínka o sněhu a jinak si moc neuvědomuji. Ale na odpočinek fajn :)

24.12.2017 3 z 5

Povídky podivných Povídky podivných Ransom Riggs

Některé povídky byly opravdu krásné, některé byly dost podivné... Ale o to přeci jde, ne? ;-)

09.12.2017 5 z 5

Dcera kostí a dýmu Dcera kostí a dýmu Laini Taylor

Ke knize jsem se dostala díky čtenářské výzvě, jinak bych na ni nejspíš nenarazila. Naštěstí to byla skvělá volba, kniha mě hned od začátku chytla, příběh mě zaujal a moc dobře se mi kniha četla. Hned si musím sehnat pokračování :-)

17.09.2017 5 z 5

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

Věděla jsem o čem kniha zhruba je a jak končí, i tak jsem si ji ale chtěla přečíst. Sparks je skvělý!

30.05.2017 5 z 5

Všichni jsme hleděli vzhůru Všichni jsme hleděli vzhůru Tommy Wallach

Krásná kniha, mám ráda knihy, kde se ve vyprávění střídají postavy, takže mi vyhovovala :-)

15.07.2016 5 z 5

Aristokratka v Československu Aristokratka v Československu Evžen Boček

Nerada hodnotím knihy vyloženě negativně, ale toto prostě bylo už opravdu o ničem. Jestli jsem se během knihy tak 2x zasmála, tak to bylo vše. Na to, jak byly první díly pecka, je to čím dál větší zklamání.

04.12.2024 2 z 5

Přes písek Přes písek Hugh Howey

To byla pecka! Skoro se nedalo odtrhnout, konec nabral fakt spád, napínavé až do konce.

23.08.2024 5 z 5

Odvážné rozhodnutí Odvážné rozhodnutí Danielle Steel

Neurazí, nenadchne. Odpočinková romantika.

14.08.2024 4 z 5

Jíme společně Jíme společně Nikola Prokešová

Výborně zpracované, čtivé, je vidět, že autorky ví, o čem píší, a mají zkušenosti.

21.07.2024 5 z 5

Co když uvěříme Co když uvěříme Sarah Sprinz

Možná kdybych nečetla předchozí dva díly, tak by mě to bavilo víc, ale bohužel ta dějová linka byla vlastně úplně stejná jako předchozí knihy, jen s jinými hlavními postavami.

01.07.2024 4 z 5

Co když zůstaneme Co když zůstaneme Sarah Sprinz

Bavila mě mnohem víc než první díl, i když byly velmi podobné.

13.06.2024 4 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Četlo se to fajn, ale asi už jsem na toto moc stará :-D

01.06.2024 4 z 5

Vulva není vagína Vulva není vagína Kamila Žižková

M2 kniha bohužel zklamala. Asi má lepší reklamu než obsah. Tím, že znám všechny díly podcastu, tak pro mě vlastně v knize nebylo nic moc nového. Spíše mi teď přijde, že podcasty jsou "recyklovaná" knížka.

17.04.2024 3 z 5