Přes písek přehled
Hugh Howey
Napínavé pokračování bestsellerového apokalyptického thrilleru Písek. Svět postihla katastrofa, zbytky civilizace přežívají v nehostinných pustinách pouště. Čtveřice sourozenců bojuje o šanci na lepší osud poté, co jejich otec a sestra – nejslavnější píseční potápěči – zmizeli beze stopy, když se vydali na východ, do země nikoho, odkud není návratu. Tamní říše prosperovala do okamžiku, než ji zničila atomová bomba. Narodila se v ní i Aňa – a při výbuchu přišla o vše, přátele, společnost, budoucnost. Zbyla jí jen jedna možnost: vydat se s otcem na cestu za pomstou. Přes písek…... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 2023 , Laser-books (Laser)Originální název:
Across the Sand, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přes písek. Přihlašte se a napište ho.
Žádná pecka to není.
Je, ale fakt, že je to o jednu hvězdu lepší než první díl. Opět chaotické ze spousty postav, otázek, které nejsou zodpovězeny a chvílemi hodně nudné. Přiznám se bez mučení, že už ani nevím jak skončil první díl a zda to nějak na sebe navazuje dějově, nebo postavami. Pokud nebude další díl, asi se nic hrozného ve světové literatuře nestane.
Pravdu nemůžete zahrabat navždy...
03.08.2023
S ohněm v krvi, Spletité lži a další knižní novinky (31. týden)
30.07.2023
Kniha Přes písek v seznamech
Pěkné, četlo se to dobře. Na můj vkus dost postav, ale příběh to není špatný a potápění v písku to celé ozvláštňuje. Myslím, že přijde pokračování, ale kdo ví.