hnilda3 komentáře u knih
Autorčiny knihy mám moc ráda, ale tahle mě bohužel dost zklamala. Mám pocit, že se v té knize prostě nic nedělo. Prvni dvě třetiny knihy opravdu nic, jen nudný popis. Pak to bylo pár stran možná trochu zajímavé a konec pak zase takový o ničem. Škoda, jiné knihy od ní byly super.
Moc mě to nebavilo a ani vtipné to nijak extra nebylo.
Bylo to čtivé a sice tam byly některé sexuální scény popsány možná až moc podrobně, na druhou stranu je vidět, že pro autora byly tyto potřeby důležité, tak proč je vynechávat. Konec mě rozesmutnil.
Skvělé! První kapitola byla pro mě hrozně zajímavá, druhá mě bavila trochu méně, ale konec byl zase lepší. Pro mě opravdu hodně zajímavých informací.
Odpočinková kniha, ale četla se příjemně a zápletka byla velmi zajímavá.
Skvěle zamotané a napínavý konec, jsem zvědavá na poslední díl.
Na styl psaní jsem si musela chvíli zvykat, ale pak už jsem četla skoro jedním dechem, moc zajímavé čtení.
Poměrně pomalý rozjezd oproti předchozím dílům, ale o to lepší pak byla druhá polovina. Celkově skvělá série.
Paráda, stejně jako první díl. Už se těším na třetí, naštěstí se na něho mohu hned vrhnout, jinak by mi ten otevřený konec vadil :-).
Naprosto skvělé! Skvělý nápad, čte se to téměř samo :-).
Námět zajímavý, ale že by to teda bylo romantické nebo snad i vtipné, mi tedy nepřišlo. A napínavé to bylo asi tak tři minuty... Asi mají na severu jiné vnímání romantiky a humoru :-).
Ze začátku jsem si asi jako všichni říkala, jak hrozná je hlavní postava, ale bylo fajn číst, jak se mění. Hned jdu na další díl.