hojchna komentáře u knih
Povedená knížka, děti moc bavila.. já jsem nadšená z krásných ilustrací.
Pěkné ilustrace, ale styl psaní pohádek se mi moc nelíbil..
Detektivka pro děti, na konci každé kapitoly úkol.. bavila nás.
Máme z této edice pohádek doma ještě Buddhovy pohádky a na nich jsem se teda namlsala, Andělské jsou pro mě o dost slabší.. v pohádkách se zabývají různými problémy, co děti můžou mít (i dospělí) - rozvod, nevlastní sourozenec, strach z vystoupení na veřejnosti.. Ale na mě jsou pohádky takové moc rychlé, při čtení jsem si často říkala, že to vlastně bylo celkem o ničem. Nicméně děti poslouchaly a myslím že se líbila..
Ideální knížka na seznámení malých dětí
s českými pověstmi.. pěkně popořádku, žádné datumy..
Knížku jsem jako dítě četla, ale nijak ve mě nic nezanechala. A teď po přečtení dětem z ní mám pocity stejné.. moc mě nebavila.
5 hvězdiček za Lomnici nad Popelkou :D knížka nás bavila a dokonce četl i tatínek :)
Tuhle knihu jsem četla snad 1000x, od dětství po dospělost a pořád mě baví.
Četla jsem knihu dětem před spaním a upřímně jsem se těšila, až ji dočteme. Špatně se mi četla, rodina Evičky byla popsaná až moc dokonalá, části o hvězdičkách nezáživné.. abych jen nekritizovala, líbí se mi téma knihy, ale to je tak vše.. A hlavní posluchači - děti - dcera 4r. moc neposlouchal, syn 7let ano, zajímalo ho, jak to dopadne s panenkou.
Trochu jsem se bála, aby knížka děti bavila, když znají televizní předlohu, ale zbytečně. Knížka se hezky čte, je vtipná a dlouhá tak akorát na čtení před spaním.
Knihu jsem pořídila hlavně kvuli ilustracim p.Zmatlikové. byla celkem i vtipná, jen mě po časem začala lézt na nervy věta ..'asi jsem vám zapomněla říct.. ' a slovo 'děsně '.. Ale dětem se líbila..
Pěkné pohádky i ilustrace. Za každou pohádkou je úkol pro děti.
Krásná knížka, hodně obrázků, akorát textu, úkoly pro děti, moc nás bavila..
Nechápu, proč je po téhle knize taková poptávka a prodává se za takový peníze. Obrázky krásné, ale pohádky nic moc, básničky ještě horší..
Ač se dějepisu moc nevěnuju, tato knížka celkem zábavnou formou seznamuje s nejvýznamnějšími událostmi z historie. Bavila mě.
Jak jsem se na tuto knížku pro dcerku těšila, tak mě trochu zklamala. Nelíbí se mi obrazky (coz je trochu moje blbost, když jsem tušila jak vypadají), přijdou mi chaotické, hlavně se mi tam nepozdava ta nerealnost se školkou.. kluk co nosí masku přes oči apod.. ani děti moc nebaví..