Hope80 Hope80 komentáře u knih

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Všechny díly s Kim Stone od Angely jsou výborné, ale musím přiznat,že poslední díly jsou naprostá bomba. Těším se na další díly,snad jich bude ještě hodně!

31.01.2021 5 z 5

Všechny vlny oceánu Všechny vlny oceánu Kerry Lonsdale

Nádherná kniha, skvělé čtení. Jako vždy Kerry nezklamala. Výborná!

03.01.2021 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Knížka byla naprostá bomba, bylo těžké se od ní odtrhnout, pecka, super, skvělá kniha.

16.12.2020 5 z 5

Měla jsi vůbec někdy rodinu? Měla jsi vůbec někdy rodinu? Bill Clegg

Jak už tady bylo již řečeno, na začátku knihy jsem se ztrácela, pro množství postav a prolínání děje jsem zachviliku nevěděla kde jsem. Kniha mě vůbec nechytla a tudíž ani nebavila.

06.12.2020 2 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Spisovatelku mám ráda,ale tahle kniha pro mě byla nejslabší od ní, chvilkama mě skoro ani nebavila a čekala na dočtení.

29.11.2020 2 z 5

Ta, která prohraje Ta, která prohraje Liv Constantine

Kniha byla super. Po přečtení jsem si to chtěla dát znovu,abych pochytila co mi unikalo. Konec překvapivý zvrat. Skvěle napsané.

19.11.2020 5 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Angela nikdy nezklame. Další super díl s Kim. Opět doporučuji! Na třech místech jsem měla i slzy v očích....

16.11.2020 5 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Opět další výborný díl. Příběhy s Kim nikdy nezklamou.

30.10.2020 5 z 5

Na pokraji sil Na pokraji sil Samantha M. Bailey

Kniha byla od první stránky naprostá bomba,přečetla se sama,klidně bych četla dál,opravdu super,řadím mezi moje top.

21.10.2020 5 z 5

Chlapec z lesů Chlapec z lesů Harlan Coben

Můj nejoblíbenější spisovatel nezklamal. Jeho knihy budou vždycky super čtení.

19.10.2020 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Kniha a další díl s Kim jako vždy naprostá bomba. Ještě,že mám další před sebou a budu doufat,že Angela napíše další skvělé díly.

11.10.2020 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

To už ani nemusím komentovat. Jako vždy další díl Angely Marsons, případ s Kim Stone pecka. Jdu na další díl. Knihy od ní jsou prostě skvělé.

07.08.2020 5 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Další díl od Angely Marsons naprostá bomba. Napínavé od začátku do konce. Super kniha.

26.07.2020 5 z 5

Všechno, co dáme Všechno, co dáme Kerry Lonsdale

Na třetí díl jsem čekala rok a půl, u obou dílů mi ukapla slza a bylo to tak i u třetího. Přála jsem si pořád tajně jiný konec,ale asi to tak mělo být. Krásná trilogie.

18.07.2020 5 z 5

Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

Opravdu silný příběh a tak děsivý, jelikož se tyto věci kdysi opravdu staly, byla to hrozná doba......

15.07.2020 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Další příběh od Angely Marsons se skvělou Kim Stoneovou bomba, ke konci jsem měla skleněné oči a málem ukápla slza. Co kniha to super příběh, takže se těším na další knihu co už mám připravenou ke čtení.

25.06.2020 5 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

I druhý díl s Kim Stoneovou naprosto perfektní, těším se na třetí díl. Super!

26.05.2020 5 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Od autorky jsem četla už všechny tři knihy, ale přiznám se, že první kniha se mi líbila nejvíc, druhá byla slabší a tato mi přišla též příliš dlouhá a natažená. Začátek a posledních 100stran bylo asi nejlepších.

12.05.2020 4 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

První kniha Někdo blízký byla pecka,tato je slabší,příliš zbytečne dlouhá, někdy ztrácela ve jménech. Čeká mě třetí; Není úniku, tak uvidím...

03.05.2020 4 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Naprostá, skvělá, úžasná bomba. Od začátku až do konce,celá kniha. Zařazuji do mých top a vrham se na druhý případ Inspektora Fawleyho

27.04.2020 5 z 5