Horxus Horxus komentáře u knih

Bylo mi dvanáct let... Bylo mi dvanáct let... Nathalie Schweighoffer

Opravdu zajimavy pribeh, ukazuje jak muze byt zivot tezky....

14.01.2012 4 z 5

Učené ženy Učené ženy Molière (p)

Zajímavá, vtipná zápletka, ve které vlastně o nic nejde, a proto je zajímavá.

14.01.2012 4 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Kniha sice hezka, to ano, ale dojem z ni mi zkazil az prilis natahovany konec. Uz toho bylo moc a cetla jsem jen proto ze jsem chtela vedet jak to dopadne. Rozhodne nejlepsi dil je ale Stmivani, tedy 1.. Novy mesic je porad o tom samem, Bella mysli na Edwarda, Jacob ji vraci chut do zivota, a znovu a znovu. Zatmeni uz bylo lepsi, alespon nejaky dej. No ale film? Jeste ze je tam Robert Pattinson tak sexy, ze je aspon na neco koukat, jinak by to bylo a nicem.

13.01.2012 4 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Vsechny dily Harryho Pottera jsem cetla minimalne sestkrat a ve trech ruznych jazycich, a pokazde jsem byla napnuta jako bych ji cetla poprve!!!! Tohle byla, je a nejspis i bude moje nejoblibenejsi knizka jakou jsem kdy cetla. I kdyz Rowlingova neni ve skutecnosti tak sympaticka jakou jsem si ji predstavovala, patri ji ode me velky dik.

13.01.2012 5 z 5

Pán Stínů Pán Stínů Darren Shan (p)

Posledni dva dily jsou naprosto nejlepsi. Necekane zvraty, setkani a prekvapeni. Po podle me moc nepovedenem Jezeru dusi, konecne to co jsem cekala!!! skvele!

13.01.2012 5 z 5

Jezero duší Jezero duší Darren Shan (p)

Tahle kniha podle me neni az tak uplne ono...chybi tam neco......Shanovskeho. Uz to neni v sekci horory, ale v sekci "moc nadpozemske", a to neni me oblibene.

13.01.2012 4 z 5

Lovci z přítmí Lovci z přítmí Darren Shan (p)

POZOR, SPOILER!!!!!!

Take naprosto necekane, kdo by cekal Darrena upirim knizetem? a pan O. Sudd...

13.01.2012

Upíří hora Upíří hora Darren Shan (p)

Tahle, spolu s 3 a 5 knihou sagy Darrena Shana patri k tem mym mene oblibenym, chybelo mi tam trosku akce, ale jinak klobouk dolu, saga uplne nejlepsi!

13.01.2012 5 z 5

Synové osudu Synové osudu Darren Shan (p)

Naprosto skvele, a hlavne necekane ukonceni knihy.

SPOILER, KDO NECETL AT PRESTANE CIST NEBO PRIJDE O ROZUZLENI!!!

Clovek by cekal, ze kdyz hlavni hrdina vypravi v budoucnosti to co se stalo pred x lety, tak hrdina prezije!!! Ovsem, jako obvykle, u Darrena Shana se neda nic predpovidat. Byla jsem tim naprosto sokovana, a po tom co se Darren nechal zabit Stevem (mimochodem, u toho jsem prisla asi o vsechny zasoby vody ve slznych kanalcich) jsem sedela nad knizkou s otevrenou pusou, neschopna tomu uverit.

Mlčení jehňátek Mlčení jehňátek Thomas Harris

Vlastne ani nevim jestli se mi kniha libila. Byla rozhodne zajimava a autor dokazal skvele popsat vsechny nechutnosti, az jsem si rikala kde na to Harris prisel. Ale pribeh velmi zajimavy a chytlavy.

Nekonečný příběh Nekonečný příběh Michael Ende

Nevim proc, ale tahle kniha me moc nezaujala. Me, jako fanouskovi obycejneho fantasy, tam prislo az moc nadpozemskych, nemoznych prvku. Hlavne hlavni hrdina mi nebyl vubec sympaticky, uz od zacatku mi pripadal jako rozmazleny maly kluk, co se prave stal nekym a hnedle chce poroucet.

13.01.2012 1 z 5

Obchodník se smrtí Obchodník se smrtí Hugh Laurie

Kniha opravdu vtipna a zajimava, a jak uz tady nekdo psal, hlavni postava napadne pripomina stareho dobreho Dr. House. Jeho ironie, a skepticky pohled na svet me velmi zaujal, avsak jednu vec musim autorovi vytknout- uz asi na ste strance jsem se ztratila ve vsech jmenech, ktera se v knize objevila. Nevedela jsem kdo je kdo, a kde se vlastne hrdina ted nachazi, a nazvy ruznych zbrani jsou pro me jako lajka naprosto nerozeznatelne a nedokazu si predstavit hrozbu kterou je temito zbranemi mozno napachat.

13.01.2012 4 z 5

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce Robert Fulghum

Kniha je to hezka, vtipna a zajimava, ale pro ty (ke kterym patrim i ja), co maji radeji knihy s dejem, zapletkou a rozuzlenim, to asi nebude to prave. Je to proste, jak autor na zacatku knihy pise, jen sbirka povidek. Ovsem zajimave to opravdu je, takze proto je me hodnoceni 4.

Ďábel nosí Pradu Ďábel nosí Pradu Lauren Weisberger

Naprosto souhlasim s 50% z vas. Knihu jsem sice cetla v anglictine, takze jsem tam zadne preklepy nemela, ale bylo to tak priserne nudne, ze jsem se dostala asi jen do tri ctvrtin. Porad o tom samem, kdyby mela 150 stranek, byla by to celkem dobra kniha, ale takhle? Jako by autorka soutezila se svou kamaradkou Meyerovou, kdo napise vice stranek, at uz to bude nudne, nebo ne. Jsem sice fanouskem Stmivani, ale konec Rozbresku uz je tak natahovany, ze mi to zkazilo dojem z knihy. Tady je to to same, prvnich 100 stranek se to jeste dalo, ale ten konec...

13.01.2012 2 z 5

Agáta a doktor Lupa - Nebezpečný tygr Agáta a doktor Lupa - Nebezpečný tygr Gerit Kopietz

Tohle je moje prvni kniha z teto serie co jsem kdy cetla, a hned je jedna z mych nejoblibenejsich z teto serie. Napinava a krasna.

Záhada hlavolamu Záhada hlavolamu Jaroslav Foglar

Snad nejlepsi kniha jakou jsem kdy cetla, jak od Foglara, tak od ostatnich spisovatelu jake znam. Napinave, zajimave rozuzleni, krasne napsane. Jen skoda ze tato kniha neni znama v zahranici.

13.01.2012 5 z 5

1000 důvodů proč se nezamilovat 1000 důvodů proč se nezamilovat Hortense Ullrich

Pro mě tady naprostý propadák-v celé knize se nic neděje a ani mluva není na nijak vysoké úrovni

11.01.2012 1 z 5

Agáta a doktor Lupa - Únos vlaku Agáta a doktor Lupa - Únos vlaku Gerit Kopietz

Krátké příběhy pro malé čtenáře- a ještě ke všemu možnost zapojit se do vyšetřování. Opravdu dobrá oddechová knížka (tedy, kategotie 10 let)

11.01.2012 4 z 5

Cesta za Hlboles Cesta za Hlboles Paul Stewart

Jestli má někdo rád klasické fantasy, tak tuhle knížku moc nedoporučuju. Mám ráda takové ty záhady které nejde vyřešit lidským rozumem, ale které se přece jen odehrávají v normálním, lidském světě, ovšem toho se v této knize nedočkáme. Různé příšery a létající ostrovy...spíš bych ji zařadila do sci-fi. Ovšem jinak kniha opravdu dobrá, jen jak říkám, nefandím tomuto žánru.

11.01.2012 3 z 5