Houbička77 komentáře u knih
Přečetla jsem jedním dechem. Klasická česká detektivka, která vás plně vtáhne do děje a úplně vás pohltí. Skvěle napsané, věřím, že by i filmové zpracování stálo za to. Těm, co mají rádi českou detektivku, ale i těm, kteří o to až tak nestojí doporučuji přečíst. Stojí to za to!
Bohužel tuto knihu jsem nedočetla. Ne a ne se do ní začíst. Vůbec mě to nechytlo. Pro mě nezáživné.
Přečetla jsem. Není špatná, je ze života. Ale můj šálek kávy to rozhodně není. Každopádně ji nezatracuji.
Knihu jsem právě dočetla. Zprvu jsem nevěděla, co od toho mám čekat a zda se vůbec do knížky začtu. Kupodivu mě to i mile překvapilo. Čte se dobře. Mě se podařilo jí přelouskat za 3 večery. Příběh je někdy až překvapující a tají se dech. Hlavní hrdince jsem občas záviděla, občas jsem jí zatracovala. Shrnu: kniha se mi líbila, jediné co mi vadilo byla prolínající se minulost se současností. Občas jsem se pak v příběhu ztrácela. Konec je smutný a je mi líto, že se nedozvím, co bylo dál. Každopádně je čtivá a doporučuji.
Fíha!.......co dodat? Uff! Zkrátka doporučuji přečíst.
Wau!!!!........................ještě lepší než první díl. Nemůžu se dočkat trojky.