Hrabalka007 | Komentáře u knih | Databáze knih

Hrabalka007 Hrabalka007 komentáře u knih

Homunkulus Homunkulus Jindřiška Ptáčková

Trochu jsem se ztrácela při přeskakování mezi jednotlivými hrdiny. Ale další její knihu si přečtu.

23.12.2021 3 z 5

Dárek za všechny prachy Dárek za všechny prachy Otilie K. Grezlová

Knihu jsem si přečetla v rámci Výzvy (Šestá kniha zprava, ve třetí poličce odshora). Sama bych si ji určitě nevybrala, ale mile mě překvapila. A v tom vidím smysl Výzvy, přečíst si něco, co bych si sama nevybrala. Zkusím si od autorky ještě něco přečíst.

06.02.2025 3.5 z 5

Mlhovina Mlhovina Lenka Hlavničková

Zajímavý námět, ale musela jsem se do čtení nutit. Asi ve 3/4 jsem si myslela, že ji nedočtu, ale ke konci kniha nabrala na akčnosti a už to šlo samo. Asi nejsem cílová skupina, fantasy mě moc nebaví. Ale chtěla jsem to zkusit.

26.01.2025 3 z 5

Život začíná po přechodu Život začíná po přechodu Marcela Mlynářová

Souhlasím s většinou níže uvedených názorů. Nudné popisy cestování a vychvalování Babiše. Ani jsem ji nedočetla.

07.01.2025

Bílý žár Bílý žár Sandra Brown

Pro milovníky této autorky (k nimž se počítám i já), byla kniha super. Ke konci jsem si dokonce uvědomila, že už jsem ji před těmi 20 lety, kdy vyšla, přečetla. Ale vůbec to nevadilo, i když už jsem tušila, jak se to vše stalo. Konec s Beckem už jsem si nepamatovala, takže mě taky překvapil.

10.08.2024 5 z 5

Tenký led Tenký led Paige Shelton

Četlo se to dobře, bohužel děj byl useknut uprostřed. I když má kniha pokračování, nemůže jeden díl skončit takto. Vypadá to jako kdyby autorka napsala jednu knihu a pak ji dle počtu stran rozdělila do dvou, bez ohledu na děj.

20.07.2024 2 z 5

Lovec stínů Lovec stínů Camilla Grebe

Na mě příliš mnoho mrtvých, i když v rozmezí mnoha let. Také mě překvapil obrovský mužský šovinismus, myslela jsem si, že Švédsko na tom bylo lépe.

08.03.2024 3 z 5

Babičky na tahu Babičky na tahu Judy Leigh

Líbilo.

08.02.2022 4 z 5

Případ čurací panny Případ čurací panny Jitka Ludvíková

Strašně moc postav, občas jsem se mezi nimi ztrácela. Ale jinak dobrý.

20.11.2021 3 z 5

Ještě to nebalím, vzkazuje babička Ještě to nebalím, vzkazuje babička Judy Leigh

Happy end by se mi líbil víc.

16.11.2021