hrabenka

Dlouho mi tu ležela, vlastně se mi vůbec do ní nechtělo. Začíst se m itrvalo opravdu dlouho, ponurý příběh, určitě se k němu vracet nebudu.

Knihu jsme louskala týden, přeskakování dějových linek mě nevyhovovalo, vůbec celé se mi to moc nelíbilo.

Ze začátku se mi docela líbila,dalo se to číst,mělo to i trochu děj,ale konec to už je velká slátanina.

Svižný,napínavý příběh od kterého se nelze odtrhnout,přečteno na jeden zátah :-)

Pro mě rozporuplná knížka,líbila se mi tak půl na půl,na mě moc povídání o slonech,zápletka fajn,konec řekla bych nečekaný.

Tato kniha mi vůbec nesedla,styl psaní mi nevyhovuje,několikrát jsem přestala a vrátila se k ní.

Krásná kniha,příjemný příběh,který naprosto souvisle plynul,člověka to nutí číst dál a dál.

Tak po dlouhé době kniha od které jsem se nemohla odtrhnout,přečtená na jeden zátah.Tohle je moje představa knihy,napínavá,příběh rodiny,spád ani chvilku jsme se nenudila.

Ze začátku smutný příběh,ale pořád jsem čekala něco víc a .........nic víc nepřišlo za mě velká nuda.

Pro mě velmi komplikované čtení,forma psaní,která mi nevyhovuje.Několikrát jsem musela přerušit čtení a vrátit se k ní.

Tak kniha byla jistě zajímavá,ke konci strhující děj,bohužel na mě moc postav, moc překombinované.

Autorku mám ráda,tohle byla taková jednohubka na večer,řekla bych jedna z těch slabších.