hroneczek

Tato kniha mne vrací do dětských let, kdy nám na prázdninách četla babička před spaním.

Knihu jsem četla v rámci povinné četby k maturitě a byla jsem velice spokojena. Krásně napsaná, pohnuté osudy hlavních hrdinů bezpodmínečně nutí k zamyšlení. Vřele doporučuji.

Bible je mannou věřících, ale číst by ji měli povinně i ateisté, protože v sobě ukrývá návod pro dobrý a naplněný život.

Kniha se velice dobře a rychle četla - za den hotovo. Z počátku vypadá hodně zajímavě, ale v průběhu ztrácí určitou uvěřitelnost. Téma sexu bylo v knize zajímavě zpracováno.

Mohou číst matky i nematky, pobaví se všichni. Navíc krátké fejetony se výborně hodí jako čtení před spaním.

Na Twista jsem byla hodně zvědavá především díky filmu Rebelové, čekala jsem tedy milostné drama. Ale ani skutečná podoba Twista nenudila a pěkně se četla.

Knihu jsem četla kdysi na základní škole, moc už si nepamatuji o čem byla, tím pádem pro mně neměla nějaký hlubší význam.

Epos jsem musela číst k maturitě, čekala jsem něco děsně zastaralého, dlouhého a nudného. A ono to kupodivu bylo celkem krátké a i docela dobré.

Když jsem jako malá neuměla číst, prohlížela jsem si v knize alespoň obrázky (kniha je formou komixu). V pozdějším věku (1., 2. třída) jsem ji pak četla, psána je jednoduchou formou. Navíc znalost biblických příběhů patří k základnímu vzdělání každého z nás.

Knihu jsem četla zhruba před 14 lety na prázdninách u tety a tolik se mi líbila, že jsem ji přelouskala za dva večery. Přišla mi tenkrát hrozně romantická a napínavá.

Mám ráda tyhle romantické příběhy se zajímavými zápletkami, kdy zároveň celou knihu čekáte až si ti dva uvědomí, že k sobě patří. Romanťák jak má být.

Když jsem knihu četla, přišla mi celkem dobrá. Až po shlédnutí filmu jsem zjistila, jaké emoce na mne měla kniha přenést, ale bohužel nepřenesla. Čekala jsem tedy něco trochu lepšího.

Líbilo se mi milostné propojení minulosti a "současnosti". Romanťák jak má být.

Člověk kolikrát ani nevěří tomu, co v knize je. Taková neúcta k vlastnímu dítěti snad ani není možná. Bohužel je vše podle skutečné události, což je na celé věci ještě děsivější. Po přečtení mi běhal mráz po zádech.

Švejk někam přijde, něco udělá a je to dobře, místní ho mají rádi, pak jde jinam, tam něco řekne a je to špatně, místní ho tam pak nesnášejí. A tak pořád dokola. Přečetla jsem snad 3/4 té knihy a na chuť jsem jí nepřišla, musela jsem ji odložit na neurčito.

Přečteno během jednoho večera, kniha je lepší než film, ale ani ten není k zahození.

Kniha se krásně a rychle četla, ráda bych si ji někdy dala ještě jednou.

Doporučuji přečíst všem ženám. Nejen já, ale i ostatní ženy v mém okolí dělají chyby, která autorka řadí mezi zásadní. Chystám se knihu znovu přečíst a více věcí aplikovat v praxi.

Knihu jsem četla jako dítě asi před 13 lety, v průběhu mi přišla jako průměrná kniha, ale závěr mě velice překvapil a donutil přemýšlet, co se vlastně ve skutečnosti stalo.