hrosik3 komentáře u knih
Příliš rozvláčné, žádná z postav mi nebyla sympatická. A postava matky, která vyřešila situaci za dceru, se objevila i v Prosté pravdě.
Tak tohle byla hrozná slátanina, co neměla hlavu ani patu.
Nevím, zda to dokážu dočíst. Leze mi na nervy, že je to okopírovaný Jih proti severu. Stejné situace, postavy.
Četlo se to dobře, ale bylo to předvídatelné a průměrné.
Jedna hvězda za ilustrace. Jinak se hlásím k těm, co jim unikla pointa. Zbytečně vydaná kniha.
Motivy se opakovaly, jen s časovým prodlením. Místy ty skoky byly příliš velké. Nebylo to tak propracované a Kingsbridge mělo hodně okrajovou roli. Čtivé to je, ale místy nudné.
Konečně na ni došla řada a navíc splnila jeden bod čtenářské výzvy. Neuvěřitelný, silný příběh, plný zvěrstev, úplatků, boje o přežití, ale i slibů na přežití. Schindler hodně riskoval, ale pomohl tím mnoha lidem.
Krásné, milé, příjemné čtení. Čiší z toho taková pohodová atmosféra.
Z toho, co jsem letos zatím četla, je to asi největší překvapení. Opravdu čtivá kniha, která vás vtáhne do děje a charakterů postav. Doporučuji!
Smrtící sérii nechybí nápad, napětí, přátelství a láska. Bezva díl!
Pohodové letní čtení. Přečtená do výzvy a určitě mě nezklamala.
Každé léto sáhnu po nějaké dětské knize. Beru to jako oddechové letní čtení a musím přiznat, že knížka mě bavila. Už mám připravené další díly.
Zatím asi nejslabší kniha od autora, co jsem četla. :(
Parádní čtení, pěkně to uprašuje. Je fajn sledovat, jak se mění Eviny city, přístup k jejím blízkým.