hrosik3 Online hrosik3 komentáře u knih

Prokletí brněnských řeholníků Prokletí brněnských řeholníků Vlastimil Vondruška

Nenáročné čtení. Postavy mám, ráda, ale někdy jednají tedy poněkud nelogicky.

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Trochu chaotické.Škoda, že první příběh nebyl více rozpracovaný. Pokémoni jsou na mne v detektivce teda moc. :) Dle mého názoru průměrné.

Probudím se na Šibuji Probudím se na Šibuji Anna Cima

Začátek nudný, nemohla jsem se začíst. Pak mě to i bavilo, hlavně ten překlad, ale konec useknutý. Čekala jsem více.

Schody do nebe Schody do nebe Lenka Lanczová

Moje oblíbená od této autorky, ráda se k ní vracím.

05.03.2019 5 z 5

Láska na první pohled Láska na první pohled Tina Caspari

Jako dítě jsem byla nadšená, teď jsem ji věnovala dceři a uvidím, jak ji chytne.

05.03.2019 4 z 5

Třináctá komnata Třináctá komnata Lenka Lanczová

Kniha na jedno odpoledne, od autorky jsem četla lepší. Beru to jako odpočinkovou četbu, takže svůj účel splnila.

05.03.2019 3 z 5

Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Pěkný závěr trilogie.

26.02.2019 3 z 5

Agatha Raisinová a výletníci z Dembley Agatha Raisinová a výletníci z Dembley M. C. Beaton (p)

Nenáročná četba ne jeden večer.

11.02.2019 3 z 5

Smrtící setkání Smrtící setkání J. D. Robb (p)

Opět super!

05.02.2019 4 z 5

Agatha Raisinová a vražedná setba Agatha Raisinová a vražedná setba M. C. Beaton (p)

Odpočinková četba z anglického venkova.

21.01.2019 3 z 5

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Druhý díl jsem četla opět do čtenářské výzvy a musím říct, že se mi líbil podstatně víc než první. Jen ti vojáci se tam tedy vůbec nehodí.

08.01.2019 3 z 5

Agatha Raisinová a zlý veterinář Agatha Raisinová a zlý veterinář M. C. Beaton (p)

Líbila se mi více než první díl.

02.01.2019 4 z 5

Smrtící zrada Smrtící zrada J. D. Robb (p)

Další super čtení ze série.

01.01.2019 5 z 5

Z Paříže do Paříže Z Paříže do Paříže Joseph Joffo

Moc hezká kniha, taková laskavější o těžké době.

29.11.2018 5 z 5

Doktor od Jezera hrochů Doktor od Jezera hrochů Miloslav Švandrlík

Pohodové úsměvné čtení.

08.11.2018 3 z 5

Smrtící pomsta Smrtící pomsta J. D. Robb (p)

Nepřestává mě to bavit!

23.10.2018 4 z 5

Agatha Raisinová a otrávený koláč Agatha Raisinová a otrávený koláč M. C. Beaton (p)

Neurazí, nenadchne.

19.10.2018 3 z 5

Lékárník z Osvětimi – Dosud nevyřčený příběh Victora Capesia Lékárník z Osvětimi – Dosud nevyřčený příběh Victora Capesia Patricia Posner

Kniha je poněkud zdlouhavá a ne moc dobře napsaná. Celkem jsem se nudila, i když jsem se dozvěděla pár nových informací a zajímavostí. Nemohla jsem se pořádně začíst a trvalo mi dlouho, než jsem ji přelouskala.

08.10.2018 3 z 5

Šepot nebes Šepot nebes Candice Proctor

Odpočinková letní četba.

11.09.2018 3 z 5

Brána osudu Brána osudu Agatha Christie

Knihu jsem četla do čtenářské výzvy a bohužel mě zklamala. Knihou se celou dobu táhnou nedotažené náznaky, které jsou příliš zmatené a nudné. Celá kniha působí spíše nepromyšleně. Raději se vrátím k Poirotovi a slečně Marplové.

31.08.2018 2 z 5