Humpa komentáře u knih
Jedna Verneovka, různá vydání. Četl jsem ji tuším třikrát a pokaždé kousek jinou verzi. Není špatná, má lepší, ale i horší.
Asi první kniha o jídle, kterou jsem četl. Celá recenze na http://martinhumpolec.cz/jidlo-na-prvnim-miste-hartwigovi/. To co píší může dávat smysl, ale každý si to musí vyzkoušet sám na sobě. Což je asi jasné.
Další z těch netypických Verneovek, které nemají nic společného se sci-fi či technologiemi obecně. Ale není to špatné, to vůbec ne.
prodávat se to u Amazonu tak bych řekl, že autor napsal relativně dobře tu část, co se dává jako náhled do knihy zdarma a pak to během dvou kapitol zabalil a ukončil :-(
Pro mě nejlepší kniha roku. Pro malou (2 roky) zatím asi moc strašidelné, ale jinak nádherně psané, skvělá vzpomínka na dovolenou na Šumavě. Pokud něco podobného existuje i z jiných končin naší země tak sem s tím.
Po přečtení budete hodně přemýšlet jak jste rodily a jak případně chcete rodit příště. Velké otevření očí
Zázrak to možná není, ale pár zajímavostí, které vás donutí přemýšlet, tam najdete. Více na http://martinhumpolec.cz/A55BE2/Blog.nsf/dx/je-buh-matematik-mario-livio.htm
Zápisky z knihy na http://martinhumpolec.cz/A55BE2/Blog.nsf/dx/nikdy-nejez-sam-keith-ferrazzi.htm
Chybí tomu úvod, chybí tomu závěr a 99x se opakuje ta samá věc. A je to úžasný, člověk chce a musí číst dál a dál, chce vědět, co se stane na další stránce.
Neskutečné zážitky ze seznamování.
Takhle napínavou knížku, kterou se mi nechtělo vůbec odložit, jsem už dlouho nečetl. Vždy, když se něco "vyřeší", tak se objeví něco dalšího.
Musím zkusit, zda je to v dnešní době vůbec možné procestovat stejně. Kde jsou vhodné plánovače spojů?
Sladká romance o zajímavém přírodním jevu. Taková trochu netypická Verneovka